31 Ekim 2011 Pazartesi

Zengin olmak İçin Dualar

Zengin olmak İçin Dualar
         Şu Lidyalıları yakalasak hepimizin yapacağı bir kaç etki vardır heralde :) Merhaba para kazanmanın yollarını arayan sevgili ziyaretçiler.Madem para kazanmanın bütün yollarını anlatacağız o zaman manevi yönü güçlü olan inançlı insanlarıda düşünmeliyiz öyle değil mi? Şüphesiz günümüzde insalar borçlar, yaşam sıkıntısı ile baş etmekten çoğu ibadete yüz çevirdiler.Bunlardan bir tanesidedua etmek.Kur'an da da geçtiği üzere dua en önemli ibadetlerden bir tanesidir.Biz müslümanlar başımıza bir musibet geldiği zaman hemen duaya sarılmalıyız ki geçim sıkıntısıda günümüzün en büyük musibetlerinden bir tanesi.
        İnancı güçlü olana ve her zaman için dualarına güvenen ziyareçilerimiz için bir  ufak çapta araştırma ile bereket ve rızık sağlayacak duları bulmaya çalıştım.Elimden geldiğince sağlam kaynaklarla bol bereket getiren dualrı yazmaya çalışacağım dilerim herkes geçim sıkıntısından kurtulur.

         

Bu vermiş olduğum dua başlıktanda anlaşılacağı gibi maddi sıkıntılarınızdan kurtulmak içindir
Allahümme inni euzü bike minel hemmi vel hazeni ve euzü bike minel aczi vel keseli ve euzü bike minel cübni vel buhli ve euzü bike min ğalebetid deyni ve kahrir ricali
meali:
ey Allah'ım!elem ve şaşkınlık halinden,acizlik ve bıkkınlıktan,korkaklık ve cimrilikten borcun kendimi altetmesinden,insanların nefsimi kullanmaya çalışmasından ve kahrından sana sığınırım.

ayrıca vakia suresini sürekli okumayı vird edinen kimseyede Allah borcunu ödemeyi kolaylaştırır.ve zenginlik veri

Rızkın Artması İçin Dua

Rızkınızın artması için bu yazacağım duayı 7 gece okuyacaksınız her gece 41 defa okunacak kardeşlerim
Okunacak dua budur :

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اَلْحَمْدُ ِللهِ الَّذِى مَنْ وَثَقَ بِهِ لَمْ يَكُنْ اِلَىَّ وَقُلِ الْحَمْدُ للهِ الَّذِى لَمْ يَتَّخِذْ وَلَدًا وَلَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِى الْمُلْكِ وَلَمْ يَكُنْ لَهُ وَلِىٌّ مِنَ الذُّلِّ وَكَبِّرْ هُ تَكْبِيرًا اَللهَ اَكْبَرْ اَللهُ اَكْبَرْ لاَاِلَهَ اِلاَّ اللهُ وَاللهُ اَكْبَرْ اَللهُ اَكْبَرْ وَِللهِ الْحَمْدِ وَسُبْحَانَ اللهِ بُكْرَةً وَاَصِيلاً وَحَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ نِعْمَ الْمَوْلَـى وَنِعْمَ الْنَّصِيرُ غُفْرَنَكَ رَبَّنَا وَاْلَيْكَ الْمَصِيرُ وَلاَحَوْلَ وَلاَقُوَّةَ اِلاَّ بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظِيمُ وَصَلَّى اللهُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَصَـحْبِهِ اَجْمَعِينَ اَللَّهُمَّ يَاعَالِـمَ السِّرِّ وَالـنَّجَوى وَيَاكَاشِفَ الضُّرُّ وَالْبَلْوَى اِجْعَلْ لِى مِنْ اَمْرىِ فَرَجًـا وَمَخْرَجًا بِرَحْمَتِكَ يَااَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ اَللَّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَاَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَعَلَيْكَ التُّكَلاَنِ اَلاَ اِلَى اللهِ تَصِيرُ اْلاُمُورُ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ وَصَلَّى اللهُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ وَالْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ يَااَللهْ يَااَللهْ يَااَللهْ يَارَبِّ يَارَبِّ يَارَبِّ اَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظِيمُ الْمُعَظَّمُ اَنْ تَرْزُقْنـِى رِزْقًا حَلاَلاً طَيِّبًا وَوَلَدًا صَالِحًا بِرَحْمَتِكَ يَااَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ اَللَّهُمَّ اَنْتَ رَبِّ لاَاِلَهَ اِلاَّ اَنْتَ خَلَقْتَنِى وَاَنْ عَبْدِكَ وَاَنَا عَلَى عَهْدِكَ وَوَعْدُكَ مَا سُتَطََعْتُ اَعُوذُبِكَ مِنْ شَرِّ مَاصَنَعْتُ اَبُوءُ لَكَ بِنِعْمَتِكَ عَلَىَّ وَاَبُوءُ بِذَنْبِى فَاغْفِرْلِى ذُنُوبِى فَانَّهُ لاَيُغْفِرُ الذَّنُوبَ اِلاَّ اَنْتَ بِرَحْمَتِكَ يَااَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
Bismillahirrahmanirrahim. Elhamdü lillahillezi men veseka bihi lem yekün ileyye. Ve kulil hamdülillahillezi lem yettehiz veleden ve lem yekün lehü şerikün fil mülki ve lem yekün lehü veliyyün minez zülli ve kebbirhü tekbira. Allahü ekber Allahü ekber la ilahe illallahü vallahü ekber Allahü ekber ve lillahil hamd. Ve sübhanallahi bükraten ve esila. Hasbünallahi ve ni’mel vekil. Ni’mel mevla ve ni’men nasir. Ğufraneke rabbena ve ileykel masir. Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. Ve sallallahü ala seyyidina Muhammed in ve alihi ve sahbihi ecmein. Allahümme ya alimes sırrı venneca ve ya kaşifed durrü vel belva icalli min emri ferecen ve mahracen birahmetike ya erhamer rahimin. Allahümme lekel hamdü ve ileykel müşteka ve entel müsteanü ve aleyket tükelani ela ilallahi tasirül umur. Feseyekfikehümullahü ve hüves semiul alim. Ve sallallahü ala seyyidina Muhammed in ve alihit tayyibinet tahirin. Vel hamdülillahi rabbil alemin. Ya Allah Ya Allah Ya Allah Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi eselüke bismikel azimül muazzamü en terzukni rizkan halalan tayyiben ve veleden salihan bi rahmetike ya erhamer rahimin. Allahümme ente rabbi la ilahe illa ente halakteni ve en abdike ve ena ala ahdike ve va’düke ma süteta’tü euzü bike min şerrima sana’tü ebuüleke bini’metike aleyye ve ebuü bizenbi fağfirli zünübi fe innehi la yağfirüz zünübe illa ente bi rahmetike ya erhamer rahimin.

Müşteri Celbi

بسم الله الرحمن الرحيم يا الله يا الله ياالله هو رب مو سى عا لم لغيب و شها دة و أذن فى لنا س با لحج يأ تو ك رجا لا وعلى كل ضامر يأ تين من كل فج عميق. يا خد م هذ الطلسم اجلبو لذ با أن ول منا فع الأرزق اجلب لز بون وكل مشتر ي إلى هذ امكا ن بي حقي المكتوب على خا تم سليما ن و بي حقي هذ الطلسم عظيم.

Değerli kardeşlerim bu çok defa denenmiş,ve son derece etkili bir rızık müşteri celbidir.Tılsım ve bu dua temiz bir kağıda Perşembe günü ilk saat olan müşteri saatinde yazılır ve işyerine yada eve asılır.Ve her perşembe güneş doğarken güzel bir koku ile tütsülenirse acayip va garaib bir şekilde etkisi görülecektir.

Ev Ve İş Yeri İçin Bereket Duası

iş yeri sahibi bu duayı yazıp dükkanına asmalı ve hersabah dükkanı açtıktan sonra üç defa okursa müşterisi artar kazancı bollaşır

evinde her sabah en az bir defa okuyanın evinde bereket olur

yazmak isteyenler için arapçası ektedir okunuşunu yazıyorum arkadaşlar

Allâhümmerzuknâ rizkan halâlen tayyıben bilâ keddin
vestecib duâenâ bilâ reddin ve neûzü bike anil fedîhateynil
fakri ved dîni sübhânel müferrici an külli mahzûnin ve
ma'mûmin sübhâne men ceale hazâinihü bi kudretihi beynel
kâfi ven nûni İnnemâ emruhu izâ erâde şeyen en yekûlelehü
kün feyekûn. Fe sübhânellezî biyedihi melekûtü külli şeyin ve ileyhi türceûn. Hüvel evvelü minel evveli vel âhirü ba'del âhiri
vez zâhirü vel bâtınü ve hüve bi külli şeyin alîm. Leyse ke
mislihi şeyün fil ardı velâ fis semâi ve hüves semîul alîm. Lâ
tüdrikühül ebsârün ve hüve yüdrikül ebsâra ve hüvel latîfül
habîr. Vel hamdülillâhi rabbil âlemîn.

kaynak:ususül bast fi sirril

Fakirlikten Kurtulma Duası

arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yanlış yere açtıysam yönetimden özür dilerim. benim sorum

Rizik darligi çeken herkimse berhetiyeden olan su ismi celili
(Berhetîhin)

Rızık için: Fakirlik içinde kıvranan ve geçiminde zorluk çeken
bir kimse, bu ismi serifi 40 gün ara vermeden günde 100 defa
zikrederse, o kisinin rızkı artar. Servet ve
bolluga kavusup, refah ve saadeti artar.

acaba doğru olup olmadığını sizlerden öğrenebilirmiyim

Cüzdan Duası

Cüzdan Duasi


Arkadaslar merhaba bende denedigim bir cüzdan duasi var benim bu 6. senem ve Allahimin izniyle cüzdanimda hiç param eksilmedi ne zaman bos olsa Rabbim bir sekilde bir yerden para geldi ya birine borç vermistim o geldi bazen esyalarimin içinde buldum koydugumu bile hatirlamiyorum her sene Ramazanin son cumasi bunu yenileyip eskisini denize atiyorum bu senede geldi insallah cuma günü Sela ve Ezan arasinda degistirecegim sizin için simdiden yazacagim ama mutlaka hangi cüzdana koyacaksaniz hiçbir sekilde çikmayacak taki Ramazanin son günü cuma selasinda degismek üzere eger 2-3 tane cüzdaniniz var ise ne olur onlarada yazip koyun degistirme yapmayin eger baskasinin niyetinede yapacaksaniz yine sela vakti onun niyeti için yazin arasina bozuk para koyun sonra kime verecekseniz bismillahirrahmanirrahim deyip cüzdanina birakin dua yalniz para koydugunuz yerde olacak insallah sizlerde benim gibi nasiplenirsiniz.Arapçasini yarin ekleyecegim insallah diger cüzdanimda.

Cüzdan duasi:


Ve le kad mekkennâküm Fil erdi ve cealnâ leküm Fihâ meâyis* kalilem mâ teskürûn

وَلَقَدْ مَكَّنَّاكُمْ فِي الأَرْضِ وَجَعَلْنَا لَكُمْ فِيهَا مَعَايِشَ قَلِيلاً مَّا تَشْكُرُونَ

Rızık Celbi

اَللّٰهُ لَطٖيفٌ بِعِبَادِهٖ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْقَوِىُّ الْعَزٖيزُ
Allahu latifum bi ibadihi yerzuku mey yeşa'u ve huvel kaviyyul azîz.
Allah kullarına lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır. O kuvvetlidir, güçlüdür.

büyük ebced=1287 küçük ebced=225.
Bu ayeti şerifenin 3 lü hali vasat vefki yapılır 5 haneye kendi isminizi yazarsınız vefklerle ilgili sitede bir çok konu var onun için yazmıyorum Vefk yapamayan arkadaşlarda bu ayeti şerifeyi büyük ebced sayısınca =1287 kere okusun önce Allah rızası için 2 rekat namaz 100 estafirullah 100 selavat arkasından ayeti şerifeye başlasın okurken de anlamını düşünüpde okumalı sayı bitsin çabuk diye acele etmeyin ayet bitince yine 100 estafirullah 100 selavat bitirin bu ayetin harf sayısı kadar devam edin 38 gün yada en az 11 gün olsun

         Evet borçlardan kurtulmak ve para kazanmak için sadece dua etmek yetmez bilirsiniz ki dua edip hiç bir emek göstermezseniz Allah sizlere yardım etmez ettiğiniz duayı fiil ile desteklemeniz gerekir.Para kazanmak için interneti kullanmak isteyenler bu internetten para kazanma yöntemini deneyebilirler ben ticarete atılmak istiyorum harika fikirlerim var ama sermayem yok diyenler Kosgeb Hibe Krediyi (tıkla-incele) deneyebilirler.

30 Ekim 2011 Pazar

İstanBul İçin Burs Vakti

Burs 
       Merhaba para kazanmanın yollarını arayan genç yaşlı tüm insanlar.Çoğunlukla para kazanmak için kendi emeğimiz ile çalışıp para kazanabilceğimiz yöntemleri anlatmaya çalışıyoruz.Peki ya öğrenciler öğrenciler için durum zaman kötü .. Bir yandan derslerinizde başarılı olucaksınız diğer yandan İstanbul gibi bir şehirde hayat sürdürebilmek için para kazanmanız gerekecek.Üstelik İstanbul'da okumak başlı başına bir dert adımızı atsanız sizden para koparmaya çalışan bir insan görebilirsiniz.Kendim de bir öğrenci olarak şahsen sıkıntı yaşıyorum.
Burs Veren Kurum Ve Kuruluşlar
Üstelik yaptığım çoğu burs başvurusu da geri döndü ama yapacak bir şey yok mecburuz.Gerçi bu kadar uğraşıp okuduktan sonra elimize geçicek günümüz Türkiyesinin şartlarında pek anlamış değilim ama gene de mecburuz.Aslında en güzeli ticaret demek geliyor içimden :) Peki ticarete nasıl atılacağız güzel bir projenin varsa 27 bin TL lik kredi Kosgeb Kredi (tıkla-incele)  fırsatını duymuşsunuzdur.Denemekte fayda var derim ben. Neyse sözü fazla uzatmaya gerek yok insan gibi yaşamak için paraya ihtiyacımız var ve öğrenciysek hem dersleri  hem de hayatı bir arada yürütebilmek için bursa ihtiyacımız  var.Buyurun sizler için İstanbul şehrinde burs imkanı sağlayan tüm kurum ve kurluşları yazdım.


              21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür. Vakfı Alisami Yan Stad yanı Kat Otoparkı üstü 6/4. Mecidiyeköy

21.Yüzyıl Anadolu Vakfı Mahmutbey Yolu cad.No:53 Şirinevler Tel:2126543769

A.Nihat Gökyiğit Eğitim Sağ. Kültürtür.San.ve D VakfıK Vakfı Tekfen Sitesi 80600 Etiler

A.R.Çarmıklı Eğitim Ve Kültür.Vakfı Cumhuriyet cad.Seyhan apt.No:12/5 Elmadağ Tel: 2122320500

Abdülkadir Eriş Eğitim Ve Sos.Y Vakfı Cumhuriyet cad. No:27 K:4 Taksim

Abdurrahman Bilimli Eğitim Kültürtür.Sağ.Sos.H Vakfı Davutpaşa cad.Yıldız sok. No:3 Topkapı

Adem Çelik Beykent Eğitim Vakfı Gürpınar E-5 ayrımı Beylikdüzü Tel: 2128721125

Akkanat Eğitim ve Sağ Vakfı K.Sitesi Pelit Sok. No:24 Merter Tel: 2126371761

Alarko Eğitim ve Kültü Vakfı Muallim Naci Cad. No:69 Ortakoy 34347 Istanbul, Tel: 90 212 227 52 00

Aliye Şevket Pozcu Eğitim Öğrt Vakfı Paşa Limanı cad. 64/1 Kuzguncuk Üsküdar Tel: 2164922031

Anadolu Eğitim Vakfı Telsizler mah.Talatpaşa cad.No:156/307 Gültepe-Kağıthane Tel: 2123251775

Anadolu Eğitim Ve Sos. Y Vakfı Ankara asfaltı üstü PTT Hastanesi yanı Umut sok.No:12 İçerenköy Tel :5743176

Aydın Doğan Vakfı Hürriyet Medya Towers 34544 Güneşli Tel:2126770760

Antalya Öğr. Ve EğitimVakfı Abidei Hürriyet cad. Hasat sok.No:2/6 Şişli

Asım Kocabıyık Kültür. ve EğitimVakfı Meclisi Mebusan cad. No:103 Salıpazarı Karaköy Tel:2122513410

Bahçeşehir Uğur Eğitim Vakfı Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Tel:2126692500

Bayburt Eğitim Kültür. Ve Hiz Vakfı Kızılelma cad.Ahmet Hikmet sok.No:37 Fındıkzade Tel: 2126322025

Bektaş Özbek Eğitim Kültürtür.ve Sağ.Vakfı Bağlar mah.Çeşmealtı sok.No:33

Besni Eğitim Vakfı Teksim Sağlık sok.Opera İşhanı 43/32 Taksim

Bilgi Eğitim Ve Kültür Vakfı Boyacıköy Yokuşu Çamfıstığı sok.No:11 80850 Tel: 2122162222

Bizim Anadolu Eğitim ve KültürVakfı Bulgurlu Mescit Sok. No:7/1 Üsküdar Tel:2163489653

Boğaziçi Tel:si Güç.Vakfı B.Ü. Bebek

Çağdaş Eğitim Vakfı Kocatepe mah.Feridiye cad. No:53 Taksim

Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı Tünel Geçit İşhanı 10.C Blok 230

Çuhadaroğlu Eğitim ve Araş Vakfı Hürriyet Mah.Bengü Cad. No:41 Şişli Tel: 2122242020

Cumhuriyetçi Eğitim Ve Kültür. Merkez Vakfı Halaskargazi cad. No:309/3 Hüseyin Hilmi Paşa İşhanı Tel: 2122962821 Çankırı

Eğitim Kültür ve Yard. Vakfı Alisamiyen Sok. No:2/5 Gayrettepe Tel: 2122748500

Darendeliler Y.Eğitim Ve Kültür Vakfı İstanbul cad.Mimoza apt.No:28/1-2 Tel: 2125723702

Dr. Ali Mümtaz Gürsoy Okut Vakfı Kırtasiyeci sok.Ekşioğlu İşhanı No:11 K:2 D:48 Kadıköy Tel: 3487540

Dr.Hakan Zeytinoğlu Eğitimve Y Vakfı Bağdat cad. No:179/5 Selamiçeşme

Dumankaya Vakfı Ankara yolu Pendik Kavşağı Dumankaya İş Merkezi

E.Kerim Aksoy Kültür.Eğitim Spor Vakfı Büyükdere C. No:165 Esentepe Tel: 2123361046

Eğitim ve Kültür Hiz Vakfı Çağlayan mah.Vatan cad. No:35/1

Elvan Çoru Ayaroğlu EğitimVakfı Yıldız Posta cad.Vefa bayırı sok.İş
Bankalılar Sitesi C Blok D:23 Esentepe

Enka Spor Eğitim ve Sos.Yar Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Tel: 2122762214

Ensar Vakfı Süleymaniye cad. No:11 Eminönü Tel: 2125274947

Enver Çelik Eğitim Vakfı Zühtüpaşa mah.Kayışdağı cad. Beyazköşk Sitesi A1 Blok D:5 Ziverbey-Kadıköy

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı Selahattin Pınar cad. Aralık sok. 7/3 Mecidiyeköy Tel: 2122135577

Ercan Eğitim Ve Araş. Vakfı B.dere Cad. No:121 Ercanhan G.tepe Tel: 2122746900

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Day Vakfı İnönü cad. Vardar apt.No:14/37 Kozyatağı-Kadıköy Tel: 3712023

Eyüboğlu Eğitim Kurumları ve BilimAraş Vakfı N.Kemal mah.Talatpaşa cad.Dr.Rüstem Eyüpoğlu sok.No:3 Ümraniye Tel: 3287201

Fevzi Akkaya Temel Eğitim Vakfı, İcadiye Cad. No: 105, Üsküdar - Tel.: 0216 495 95 71

Fatih Eğitim Vakfı Perpa İş Merkezi K:10 No:1913 Okmeydanı

Feyziye Mektepleri Vakfı Teşvikiye cad. No:152 Teşvikiye Tel: 2122466047

Furkan Eğitim ve Hiz Vakfı Karabayır mah.Bağcılar cad. No:4

Galatasaray Eğitim Vakfı Galatasaray Lisesi binası K:3 İstiklal cad.Beyoğlu Tel: 2122934310

Hanımlar Eğitim ve Kültür Vakfı Keçi Hatun mah.Haseki cad. No:63 Aksaray Tel: 2126326976

Hasan Yavuz Eğitim ve Kültürtür Vakfı Kavacık mah.Okul cad.No:18

Haydaroğlu Eğitim Ve Hiz Vakfı Kirmasti mah.Boyacıkapısı sok.17/19

Hisar Eğitim Vakfı Kireçhane Sok. No:10/1 Kuruçeşme Tel: 2122577009

İhsan Eğitim Kültür Vakfı Ankara cad. No:50/4 Tel: 2125222244

İkizdere Eğitim Vakfı Ekşioğlu İşhanı Bestekar sok. No:62/11-13 Altıyol-Kadıköy Tel: 3473028

İst. Ünv. Dr. Ziya Gün Vakfı İst. Üniv. Posta Binası Üstü Beyazıt

Çocuk Hast. K:6 Tel: 2126311310 İst.Ün.Sos.Bilim Eğitim ve Ar Vakfı İstanbul Üniversitesi Beyazıt

İst.Zih.Engel.için Eğitim ve Day Vakfı OTİM yolu Ihlamur cad.No:93 A Blok Tel: 2122732341

İstanbul Eğitim Vakfı Kumbaracı yokuşu No: 132 Tünel/Beyoğlu Tel: 2122510604

İstanbul Eğitim Kültür tür. Ve H Vakfı İzzettin Çalışlar cad. No:38/6

İstanbul Teknik Üniv. Gel Vakfı Taşkışla cad.İTÜ Taşkışla Binası Oda No:130 Tel: 2122923872

İstanbul Teknik Üniv. Maden Fk.Vakfı İstanbul Teknik Üniv. Maden Fk. Maslak Tel: 2122856122

İstanbul Teknik Üniv Vakfı İTÜ Maçka Kampüsü Teşvikiye Tel: 2122528247

İstanbul Üniv. Arş. Ve Yrd.Vakfı İstanbul Tel:si

İstanbul Üniv. Basın Film Mrkz.Arş. Ve Yrd.Vakfı Horhor cad.Kavalalı sok.No:5 Fatih

İstanbul Üniv. Diş Hek.Vakfı İstanbul Üniv. Diş Hekim. Fk. Çapa Tel: 2125242492

Istanbul Üniv. Orman Fk. Arş. G. Ve Eğitim Vakfı İstanbul Üniv.
Orman Fk.Dekanlık Binası Bahçeköy Tel: 2122261100

İstanbul Üniv. Siyasal Bilgler Fk. Mez. Ve Mens.Vakfı Vezneciler Kalenderhane mah. Darülelhan sok.No:8 Tel: 2125128021

İSTEK Vakfı İbrahimağa mah.Köftüncü sok. Acıbadem-Kadıköy Tel: 3263415

İzzet Baysal Vakfı Tersane Cad. İZSAL Han Karaköy

Kibar Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı D-100 Karayolu üzeri 32. Km. Tuzla/İstanbul Tel: 216 581 10 00

Lions ve Leo Klüb.Yön.Çev.Sağ.Eğitim Ve Sos.Hiz Vakfı Darülaceze cad. Famaş işmerkezi No:43/4 Okmeydanı Tel: 2122213735

M.Ü. Nihat Sayar Eğitim Vakfı Ressam N. İsmail Sok. No:22/2 B.evler Tel: 2125750878

Malatya Eğitim Vakfı Refik Saydam Cad. No:135/2 Şişhane Tel: 2122513738

Maltepe Kültür. Eğitim Çev ve Sp Vakfı Sahilyolu Yalı mah.Rıhtım cad. No:10 Maltepe Tel: 3050453

Marmara Ün. Tek Vakfı Kızılbey cad. No:121 Fikirtepe Kadıköy Tel: 3480292

Marmara Ün. Tıp. Fk Vakfı Aydın sok. No: 6 Altunizade Tel: 4924760

Marmara Üniv Vakfı Eğitim mah. Sarayönü cad.1. Sigorta Evleri sok. 3/2 Bl.10/2 Gözcübaba Kadıköy Tel: 4119574

Mehmet Çaprazlı Eğitim Vakfı Cumhuriyet mah.Keleli köy Çam sok. No:19/1

Mehmet Emin Horoz Eğitim Vakfı Haramidere Horoz Tesisleri 34850 Tel: 2126901000

Mehmet Termeli Eğitim Ve Y Vakfı Atatürk cad.Girne mah.Çiçek sok.No:9 Maltepe

MESS Eğitim Vakfı Kore Şehitleri cad. Ergin apt.No:20/3 Zincirlikuyu Tel: 0212 272 87 83

Mimar Sinan Eğitim ve H Vakfı Ünalan mah.Ayazma cad. No:75

Nihat Işık Öğr. Yard.Vakfı Bebek Rumeli Hisarı cad. No:98/8

Okan Kültür. Eğitim Ve Sp Vakfı Okan Plaza Ankara Asfaltı No:7 Acıbadem Tel: 3252021

ONBO Eğitim Ve Kültür Vakfı Osmanağa mah.Söğütlüçeşme cad. No:7/15 Kadıköy

Ordu Kültür. Ve Eğitim Vakfı Merkez mah.Reşitpaşa cad.No:45/7

Rumeli Eğitim Vakfı Ortaklar cad. Denizhan sok.No:3/1 Mecidiyeköy :

Sağlık ve Eğitim Vakfı Rıza Paşa Yokuşu No:50 Mercan Tel: 2125141574

Şahinler Vakfı M.Akif Cad. Kiraz Sok. No:3 Merter Tel: 2122372937

Saraçoğlu Eğitim Kültür ve Yard.Vakfı Rüştü Sarp Cad. No:22/24 Küçükyalı

Sedat-Güzin Gürel San. ve Eğitim Vakfı Cihangir C. No:20-22/6 Beyoğlu Tel:

Semiha Şakir Sa.Sağ.Eğitim Ve Sos.Y Vakfı Şairarşı cad.Semiha

Şakir Huzurevi Merdivenköy-Kadıköy Tel: 3868231

Sevgi Eğitim Vakfı Merkez mah.Öndeş sok.No:23

Şeref-Ziya Aray Eğitim Vakfı Fulya mah.Özbal Sok. No:4/3 Mecidiyeköy Tel:

Sevinç-Erdal İnönü Vakfı Anadoluhisarı Toplar önü No:8

Siirt Eğitim Kültürtür.ve Yard Vakfı İtfaiye cad.Hüsambey sok.No:11

Sivaslılar Eğitim Kültür tür. Ve Y Vakfı Alemdağ cad.Güler sok.Güler İşhanı 2/8 Tel: 4611806

Tunceli Eğ.Sağ Vakfı Cumhuriyet mah. Ergenekon cad.No:106/6 Feriköy Şişli Tel: 2122340390

Türk-Alman Day.Eğitim Vakfı Gökfliz İşhanı K:8 Mecidiyeköy Tel: 2122757610

Türk-Gürcü Eğitim Ve Kültür Vakfı Söğütlüçeşme cad.No:17 Beykoz

Türkiye Bed.Özür.Çoc.Sağ.EğitimveK Vakfı Çıngıraklı Bostan sok.Mutlu apt.No:40/1-6

Türkiye Yük.Tahsil.Genç.Öğr.ve İht. Vakfı Selmanağa mah.Selman-ipak cod. Şeyh Yokuşu sok.No:20/4 Üsküdar Tel: 3410589

Ümran Eğitim Kültürtür. Ve San Vakfı Hasan Halife mah.Vatanperver sok. No:50

Üniversiteliler Kültür. Ve EğitimVakfı Rumeli cad.60-62 80220 Osmanbey Tel: 2122402607

Uran Vakfı Mahir İz cad.No:56 Tel: 3431000

Uşaklılar Eğitimve Kültür Vakfı Millet cad. 75/13-5 Fındıkzade Tel: 2125853222

Vakıflar Yük.Tahs.Kız Yurd. Yetiş. EğitimK Vakfı İstiklal cad.Suriye Pasajı K:4-16 Beyoğlu

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı Sıraselviler cad.No:19 Taksim

Yıldız Tel:siVakfı Yıldız Teknik Üniv. Kampüsü Barboros Bulvarı 80750 Beşiktaş Tel: 2122605533

Yüksel Kıroğlu Eğitim ve Sağ Vakfı Muallim Naci cad.No:1 Ortaköy Tel: 2122277547

Yumlu Eğitim Kültür ve Bilim Araş Vakfı Caddebostan Sarıgül sok.Beceren apt.No:26/3-1 Göztepe Tel: 3857231 Yükseköğrenim Eğitim Ve Araş Vakfı Seher Yıldızı sok.22/11 Etiler Tel: 2122870008

          Sevgili öğrenciler bursa ihtiyacı olan herkes İstanbulda burs veren tüm kurum ve kuruluşları yazmaya çalıştım.Burs bulmak zor iştir siz gelin Kosgeb kredi (tıkla-incele) ile ticaret atılmayı düşünün derim.Zamanı ve interneti olan öğrenciler için hayatınızı rahatlık içinde devam ettirmek için internetten para kazanmayı deneyin derim.

29 Ekim 2011 Cumartesi

Google Adsense Dersleri 2 Kazanç Arttırma

Google Adsense
        Para Kazanmanın yollarını arayan insanları en çok aradıkları noktalardan biri internetten para kazanmaktır çünki evden para kazanmanın rahatlığını sağlayan yegane işlerden bir tanesidir.İnternetten para kazanmak söz konusu olduğunda insanların şüphe ile yaklaşmasını normal karşılamk gerek sanırım.Çünki daha önce bir çok yöntem deneyip başarısız olan insanlar var fakat bu iş ile az çok uğraşan kişiler bilir ki en sağlam iki para kazanma yolundan bahsedebiliriz yeterince sabrı ve azmi olanlar için affilite marketing ikincisi ise google adsense.Bugün google adsense ile ilgili bir yazı yazmak istedim.

       Malum internet sitesi sahibisiniz ve sitenize google adsense reklamlarını aldınız yayınlıyorsunuz fakat ufak bir sorun sitenizin reklamalra tıklama oranı çok düşük ki eğer adult site sahibi değilseniz bu normal zaten.Ee zaten google adult içerikli sitelere reklam vermiyor.Peki biz kaliteli site sahipleri ne yapacağız.İnsanların tıklaması için pop-up türü reklamlar yayınlayamayız hal böyle oluncada tıklanma oranları bir hayli düşük oluyor.

      Ben de bir zamanlar google adsensereklamları ile uğraşmış biri olarak bu konuda okuduğum ve etkilendiğim bir kazanç arttırma yazısının kısa özetini sizlerle paylaşmak istedim.Aslında  sadece bir kaç cümle sürecek kadar kısa malum biz google adsense reklamlarını yayınlarken direk olarak sitemize gelen ziyaretçilere reklamlara tıklaması için yazılar yazamıyoruz. Fakat şöyle bir şey deneyebiliriz tıpkı benim şimdi yaptığım gibi konu ile ilgili birbaşlık altında bu durumdan bahsedebilir ve dolaylı yoldan kullanıcılardan reklamlara tıklamalarını rica edebilirsiniz.Eğer sizi seven bir kullanıcı kitleniz varsa bu reklam gelirlerinizi arttırabilir.Google Adsense konusunda profesyonel işler yapıp sıradan bir insanın saatlerce çalışarak kazandığı paraları google adsense ile kazanmak için adsense canavarı (tıkl-incele) kitabının eğitiminden ve desteğinden yararlanabilirsiniz.

28 Ekim 2011 Cuma

Hotfile ile Para Kazanmada Seviye Atlamak

Hotfile ile Para Kazanma
          İnternetten Para kazanmanın yollarını arayan ziyaretçilerimiz için hotfile'a upload yaparak kazanma konusuna değinmiştik.Hotfile upload yaparak belki çok büyük olmayacak fakat bize bir hayli miktarda yardımı dokunacak parayı kazanabilceğimizi anlatmıştık.İlk adım olarak hotfile'a nasıl üye olabileceğimizi anlattım.

           Hotfile üye olmak belki upload yaparak para kazanmamız için başlangıçtır fakat biliyoruz ki bizi tatmin edicek paralar kazanbilmemiz için sadece üye olmak yeterli değildir eğer upload yaparak internetten para kazanmaya karalıysak daha fazla çalışmamıız gerekir.Hotfile üye olduktan sonra para kazanmamız için daha doğrusu kazanmaya başladığımız parayı katlamak için hotfile bize göstermiş olduğu seviyeleri geçmektir çünki geçtiğimiz her seviye indirme başına kazandığımız paranın artması demektir.

           Hotfile'da Seviye Atlamak için Neler Yapmalıyız? 

- Ben bu maddeyi piyasa analizi olarak adlandırabilirim.Peki nedir bu ? Yüklü olan dosyalarınızı sürekli takip etmek.Eğer az sayıda indirilen dosyalr yerine fazla sayıda indirilen dosylardan upload etmek.

- Örneğin bir filmi upload ettniz bu filmi bir çok farklı upload sitesine upload edip bu linklerin hepsini yayınlamak yerine sadece hotfile linklerinizi yayınlayarak hotfile indirilme oranını arttırmanız.

- Nadide eserler paylaşmak :) Bu şu demek oluyor ki kullanıcılara sizin linkinizde bulunmaz hint kumaşını buldurmalısınız sadece sizde olan bir dosyanın indirlme yüzde oldukça fazla olcaktır.

- Bu söylediğim madde sadece bunun için değil bütün işleriniz gerekli olan belkide en önemli madde.En azından basit kelimeler seviyesinde ingilizce bilmek.Videolu ingilizce dersleri (tıkla-incele) alarak inglizcenizi geliştirebilirsiniz.Dosyalarınızı dünya çapında platformarda paylaşarak inanılmaz indirilme yüzdelerine ulaşabilirsiniz.

         Hotfile'a upload yaparak para kazanmak için bu yöntemlerden faydalanabilirsiniz.BU yöntemler sayesinde hotfile da seviye atlayavilir ve iyi miktarlar kazanabilirsiniz.Hotfile ile para kazandığım paralar en azından haşlığımı karşılasın evimin giderini taşısın ben bunu ek iş olarak  yapmak istiyorum gereken emeği veririm diyorsanız Hotfile uzmanı (tıkla-incele) kitabını indirerek upload yaparak maksimum seviyede para kazanmanın püf noktalarını öğrenebilirsiniz.

27 Ekim 2011 Perşembe

Upload ile Para Kazanmak : Hotfile Üye Olma

Hotfile Üyeliği 
       Öncelikle bütün ziyaretçilere merhaba demek isterim.Para kazanmak isteyen kitlenin heralde en çok aradığı yöntemlerden bir tanesi internet üzerinden para kazanmaktır.İnternette para kazanmanın bir çok farklı yolu var benim bunlardan önerim ise affiliate marketing yöntemi ile para kazanmaktır.Tabi ki insanın uğraşmak istediği ve isteyeceği alanlar farklıdır.İşte bu yüzden internette para kazanmanın yollarından biri olan upload yaparak para kazanmayı anlatmam için dünyanın en büyük hotfile sitelerinden bir tanesi ola hotfile'a nasıl üye olunur anlatmam gerek.Aslında bir internet kullanıcısı için hotfile üyeliği hiç de zor değildir.

                Hotfile Nasıl Üye Olurum

1.Adım 

Aslında Hotfile üyeliği o kadar basit ki Tek adımda anlatılabilir? Zaten öylede yapmayı planlıyorum.Hotfile ücretsiz üye olmak için yapmanız gereken tek şey buraya tıklayarak ücretsiz üyelik kısmını açmak.Daha gerekli alanları doldurup sözleşmeyi kabul ettiğinizi gösteren kutucuğun işaretleyip free sign up dediğinizde üyeliğinizi gerçekleştirmiş olacaksınız.Aslında çok basit ama ben genede karşınızda çıkacak ekranda gerekli alanların açıklamasını yapayım.

Username: Bu alana üyelik için kullanmak istediğiniz kullanıcı adınızı gireceksiniz.

E mail: Bunu açıklamak hakaret olur bence :)

Pasword: Kullanmak istediğiniz üyelik girişi için gerekli olan şifreniz:

Repeat Pasword : Şifrenizi tekrar yazacağınız alan

Agrement: Bunun karşısında küçük bir kutucuk ve yanında pravity policy bir cümle vardır bu sadece kullanım koşullarını kabul ettiğinizi gösterir :) (Aslında bu kadar basit bir üyeliği açıklamak saçma ama)

  Peki şimdi hotfile üyeliğini tamamlamış bulunmaktayız ama unutmamız gereken bir nokta daha var.Hotfile üyeliğimizi aldıktan sonra hotfile'a hesap bilgilerimizi girmeliyiz.Peki hotfile hesap bilgilerimizi nasıl gireceğiz buda oldukça basit.

Hotfile sitesini açıyoruz > üye girişimizi yapıyoruz > Üye girişini yaptıktan sonra hesabım sekmesini tıklıyoruz > Daha sonra hesabı düzenle diyoruz ve karşımıza çıkan ekranda bilgileri dolduruyoruz.

         Gördüğünüz gibi oldukça basit bir işlemden sonra internetten para kazanmak için hotfile yüntemini kullanarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.Şimdi çoğu kişinin aklında ki soruyu yanutmak istiyorum Hotfile yöntemi (upload yaparak) ile para kazanmak mümkün müdür? Size şunu kesinlikle söyleyebilirim her işte olduğu gibi hakkı ile emek verilerek çalışıldığı zaman kesinlikle kazanılacak bir yöntemdir.Fakat hotfile ile para kazanmak için tabi ki sadece üye olup bir kaç dosya paylaşmak armut piş ağzıma düş demek olacaktır.Eğer gerçeketn bu işten para kazanmak istiyorsanız Hotfile uzmanı (tıkla-incele) kitabının eğitiminden sonuna kadar yararlanabilirsiniz.Upload yaparak para kazanmanın püf noktalarını öğrenerek bu işi yaparsanız gerçek anlamda internette para kazanabilirsiniz fakat ben uyarı yapmakta fayda görüyorum lütfen sabrı olamayn arkadaşlar çalışmadan kazanç bekleyen arkadaşlar işe girip sonra ben kazanamadım diyerek şikayet yağmuruna başlamasınlar.



     

         

26 Ekim 2011 Çarşamba

Upload Ederek Para Kazanılır mı?

Upload Ederek Para Kazanmak        
     İnternetten para kazanmanın yolarını arayan sevgili ziyeretçilerimiz için kısa bir anlatım niteliği taşıyan bir yazı yazmak istedim :) biraz fazla bilimsel bir giriş cümlesi mi oldu ? Yok ben beceremiyorum en iyi bildiğim gibi yazmak türkçe meali dosya uplad ederek para kazanılır mı bunun hakkında bir şey yazmak istedim ve yazıyorum.Öncelikle evet dosya upload ederek internetten para kazanbilirsiniz hatta bu işten gerçekten iyi para kazanan bir arkadaşımda var fakat hemen atlamayın lütfen onun elinde sanatı vardı dünya çapında bir oyun için hazırlamış olduğu tasarımları upload ediyordu bu yüzden kazancı fazla oluyordu.Ama sizde azimle çalışarak bir ek iş için oldukça iyi paralar kazanabilirsiniz ama bunu ana iş kaynağınız olarak benimsemenizi tavsiye etmiyorum.

     Peki upload ederek para kazanmanın mantığı nedir? bilmek istiyoruz diyorsanız oldukça oldukça basit diyebilirim size Öncelikle herhengi bir upload stesine üye oluyorsunuz bunu sonraki günlerde daha detaylı anlatmayı düşünüyorum.Üyeliğiniz gerçekleştikten sonra size ait referans linkinizl upload ettiğiniz dosya linklerini çeşitli yerlerde paylaşarak sizin linkinizden dosyaların indirilmesini sağlıyorsunuz.Mesela siz elinizde olan bir filmi hotfile upload ettiniz daha sonra linklerinizi forumlarda orada burada paylaştınız ve sizin linkinizden film indirilmeye başlandı işet her indirme başına size belli bir miktar para geliyor aslında oldukça basit öyle değil mi? Upload ederek para kazanmak için doğru stratejileri kullanmanız lazım örneğin hangi tür dosyalar çok kazandırırır tanıtımları nerede ve nasıl yapmalıyım.Böylece kazancınızı katlayarak gerçekten hatırı sayılır kazançlar elde edebilirisniz.Upload ederek para kazanma yöntemini en ince detayları ile öğrenip hatrı sayılır paralar kazanmak için Hotfile Uzmanıından (tıkla-incele) faydalanabilirsiniz.

25 Ekim 2011 Salı

Do you make money by reading e-mail?E

Earn money by reading e-mail
As you can appreciate aşlıktanda today to earn money by reading e-mail discussing the istiyorum.Para win as best I know I said I wanted to tell all the methods and trying to write an article about it in the day by reading the writings of money Kazama istiyorum.Mail it possible to make course content is possible to say If you ask me. But does it matter what they say, you know what is important is the amount of money:)

       
Pa can earn by reading e-mail is an easy task, but remember, yes, and oldukçada hayatt olmadı.Evden invented an easy task, you are lying to you to make money make money in such a method had been telling me I'd like to try:) That's why decorate your mail by reading the amount of money to win forget about your dreams Think logically company I have read two e-mail telling you not expect to give a ton of money:)

         
What is the logic of making money by reading mail quite basittir.Siz dersenizaslında perform any necessary membership profile and an e-mail account you specify the content of advertising mail is really coming beklersiniz.Evet mails containing advertising revenue and get paid for reading them, but believe me, harcağınız not worth the time, never give money miktarlar.Çok low mikarlarda and you want to access these funds by collecting money, çekebilceğiniz lower limit is not something that is a big waste of time.

         
In fact, I would like to talk about the situation here is a small karşılacağınız some sites say you can earn hundreds of dollars to introduce himself, but talk about where visitors to hundreds of dollars just to trick the system in the currency unit of cysteine ​​amaçlıdır.Onlar:) so that you look a million dollars, ten dollars a biriktirirsiniz, whatever you got No need to prolong the issue, has to be something more yok.Eğer çekemem brother that I necessarily bother to accumulate money to make money by reading e-mail if you want to say (click-examined), but I really do not labor or spend away from home, earn money from internet earn money at the internet's most beautiful you say buyrunmethod affilite marketing (click-Review)

Mail Okuyarak Para Kazanılır mı?

Mail Okuyarak Para Kazan
         Başlıktanda anlayacağınız üzere bugün mail okuyarak para kazanma konusuna değinmek istiyorum.Para kazanmanın elimden geldiğince bildiğim bütün yöntemlerini anlatmak istediğimi söylemiştim ve bu konuda da günde bir yazı yazmaya çalışıyorum bu yazıların ders içerikli olmasını istiyorum.Mail okuyarak para kazamak mümkünmüdür diye soracak olursanız bana mümkündür derim. Fakat ne derler bilirsiniz paranın ne önemi var önemli olan miktarıdır :)

       Mail okuyarak pa kazanabilirsiniz evet ve oldukçada kolay bir iştir fakat unutmayın hayatt siz yatarken size para kazandırak kolay bir iş icat olmadı.Evden para kazanmanın öyle bir yöntemi olsaydı ben denemek isterdim heralde :) Bu yüzden mail okuyarak hayallerinizi süsleyn miktarlarda para kazanmayı unutun mantıklı düşünün şirketin size iki mail okudunuz diye tonla para vermesini beklemiyorsunuz heralde :)

         Mail okuyarak para kazanmanın mantığı nedir dersenizaslında oldukça basittir.Siz gerekn üyeliği gerçekleştirirsiniz profilinizi belirtirsiniz ve mail hesabınıza reklam içerikli mailin gelmesini beklersiniz.Evet gerçekten reklam içerikli mailler gelir ve bunları okuyarak para kazanırsınız ama inanın bana harcağınız zamana asla değmeyecek miktarlar.Çok düşük mikarlarda para verirler ve sizin bu paraları biriktirerek paranızı çekebilceğiniz alt limite ulaşmanızı isterler yani büyük bir zaman kaybından başka bir şey değil.

         Aslında burda karşılacağınız ufak bir durumdan bahsetmek isterim bazı siteler size kendini tanıtırken yüzlerce dolar kazanabilirsiniz der fakat burada bahsettikleri yüzlerce dolar sadece ziyaretçiyi kandırmak amaçlıdır.Onlar sistenin sistemi için geçerli olan para birimidir :) yani bir milyon dolar biriktirirsiniz bir bakarsınız ki on dolar almışsınız neyse bu konuyu fazla uzatmanın gereği yok anlaşılmayacak bir şey yok.Eğer ki ben zahmet çekemem kardeşim illaki birikir param deyip mail okuyarak para kazanmak istiyorsanız (tıkla-incele) ya da yok ben gerçekten emek harcarım evden , internetten para kazanırım diyorsanız buyrun size internetten para kazanmanın en güzel yöntemi affilite marketing (tıkla-incele)

24 Ekim 2011 Pazartesi

What is SEO? Why not SEO

What is SEO? Why not SEO
          What is SEO?

         What is SEO SEO is actually a system that now I 've took from a shortage of Chinese visitors who want to explain away diyebilirm.Bu words Search Engine Optimization SEO (search engine optimization) demektir.İnternetten those who want to make money you need to learn a method that certainly can say that even one of the most important methods.
Without capital to make money on the Internet (click-examine) to learn about one of the most essential lessons.


            To pass the time you opened a web site owner, but many do not have to use the internet as a true owner of the website you want to win something, to compete with success in SEO is almost impossible without the diyebiliriz.SEO growing competition in the Internet environment has become necessary so that the web sites of large companies to google take first place in need of professional SEO companies with a good education olmuşlardır.Aslında olunabilcek SEO knowledge with their knowledge of the market today, with people kazanbilmektedir very good money.

           So Why do we need SEO?



          SEO is necessary because if you are the owner of a company in the world where the last case on the Internet to potential customers by advertising on your site to google düşünemezsiniz.Sürekli to risk losing the top ranking in google yükselebilirsiniz.Ben tutmaktansa by applying a good SEO company I am not the owner of the company if I were rich enough to have already caused the site Let me visit here, I say I came to learn something from home to earn money is essential because of you in your SEO competition is especially high around the words when there are millions of site visitors to your site does not disappear, and that's why the internet is a SEO training site with a considerable income from the internet You can.

Panda What is Google? How is loved? :)

Panda What is Google? How is loved? :)
          Panda you can sweep out Google?

       I thought, I did share a bit over the name of the site to make money on all issues so I was pushed myself to be wrong, but maybe because I think maybe right now what I knew to do so for the zorlamayacağım paylaşarakta with people actually making money on people who want to earn money through Google help someone düşündüm.Örneğin edebilceğimi a very great privilege to have a web site that is why we need to know Google's systems.

        That's why I think wrong to say that the webmaster or webmaster who think that the web master himself in trouble with Google's new system, the panda is a web-master system bence.Gerçek gonna change how much of a problem değişsin those involved with the website and the site is live sanmıyorum.Fakat Googling for those who want to rise from coast to google the new system at least should know the corner is not it? Maybe I was too late to write this article but I perhaps lost through profit event to date, and to use technical terms describing an event as much as possible I would be careful to use terms anlaşılabilcek.

Web site owners took over as the only worry about the world (facebook, twitter sites dahibi If you do not like:)) derdidir.bu visitors had invented something called SEO to get rid of the problem, and we learn the rules of the game you can play up çalışıyoruz.Oyunumuzun main purpose of the list of google uncle out of a maximum draw, visitors to our site.

Now be careful.

    As I mentioned in my previous olraka than a web site owner can earn billions by various algo oluncada such good gains in this area is needed to fool the staff is very oluyordu.Şahsen google recently as 2000 TL per month is a health site that provides a nice profit with a friend panda google banning me this article writing the reasons that push will have to be careful in a much beloved by tanesi.Eskisine web site owners now try to explain why this was so slow, slow, and very short.

Copy Content forget about it.

        Web site content owners to find the most compelling subject matter, and I know that SEO is nothing to do with the original content is the main concern, as everyone knows, this is already on the market of millions of Google's old site is no longer being left sistemindede böyleydi.Fakat google panda to give N copies of the content and does not even recognize While assessing the coup did not say do you eat if you are the owner of the website demeyin.Eğer copies of content you do not have a peak at the site ends.

       Google spins Want To Be Freed

          First of all, because the new system needs to separate the spin content içerği copies of the new system with the largest differences on this website in a spin over to google this bence.Eski sataşmıyordu system but does not forgive panda:) do not copy exactly the event we call spin content as the content similar to Turkish masters çevirebiliriz.Web armed with this method is very similar to each other a lot of content on the site is created and hundreds of copies for broadcast content is not such a one to one aynsı was not conceived as they are now content that the web masters of spin, and who knows that google dolayıda çarptrılabilcek unforgiving slap penalties Ban pastes:))

           Don 't chat user
     This is far more suited to google adsense ads to the web master's friends who want to earn more revenue for web masters uyarı.Eskiden dear friends to earn even more advertising for google adsenseden birbirne concatenation, le site ads to make the same colors as the theme of the site is now used in a multi-method Whether you know punishment ban.

            Content of the Reign of nonsense

       Again, tricking the user to actually get this, I threw inceleyebiliriz.Ama bi times under the title:) Yes, provided that prior to the original content by creating absurd and visitors to fill their tags the title of the article, for example for better understanding çekebiliyorduk.Daha about sexuality in a way unrelated to prepare and write a letter Visitors to this article and come to a very short holding sağlayabiliryorduk just labels, but no longer blog, portal farketmicek google panda say forgive

Stock Market Tutorial 2 (Recommendations for Beginners)

Stock Market Tutorial 2 (Recommendations for Beginners)
         I wrote to inform the site as best I can to win Merhaba.Para ziyaretçileirni papers add a new one that you'll make money as a category isterim.Takdir created a lot of time it will arise both sub-katagorisi so high that a human expert in all of imkansız.Zaten Who says that you must know that I am expert in all methods of earning money lying.

         Directly from the Internet to make money as a sub-group to make money in the stock market as the most beautiful yöntenlerinde gösteremeyeceğimiz tanesi.Ya also a lot of money, say I think one of the most beautiful ways to set up a sentence, as we all know oluruz.Borsada figures that decorate your dream of a little folding of Funds I have a headache afterwards yapayımda mümkün.Fakat stimulation to generate earnings gains as perfect a pool to jump into this, not just in the stock market olabilirisniz.Bende sure of it by not knowing of this article for you in a small number of people who want to start a new I wanted to write a recommendation.

+ Stock Market before you create a virtual account.

+ Al-SAT as a virtual process, do (buy-sell process in real time when you should say I bought and sold.)

+ Get a training set (Stock coach) and try to lesson the stock market on a regular basis.

+ Get yourself comfortable not able to hold your great 2 new calendar.

+ You have received one of the lecture notes, writing ajandalardan stocks that you track in detail all the other calendar type.

         Strongly about making money by not knowing sevgiili bulundum.Borsadan advise my readers to get the stock market education stock market for beginners şarttır.Borsaya Coach (Click-examine) the existing training set, but a deeper knowledge about stock market strategies stock market for the money asked to fold the Shark Technique (Click-examine ) suggest a set of training

Borsa Dersleri 2 (Yeni Başlayanlar için Tavsiyeler)

Borsa Tavsiyeleri
             Merhaba.Para kazanmak konusunda elimden geldiğince site ziyaretçileirni bilgilendirmek için yazdığım yazılara bir yenisini eklemek isterim.Takdir edersiniz ki para kazanmak diye bir katagori oluşturduğumuz zaman bunun bir sürü alt katagorisi ortaya çıkacaktır hemde o kadar fazla ki bir insanın hepsi konusunda uzman olması imkansız.Zaten her kim ki size ben bütün para kazanma yöntemleri konusunda uzmanın diyorsa bilin ki yalan söylüyordur.

           İnternetten para kazanmak olarak doğrudan bir alt grupta olarak gösteremeyeceğimiz borsa ise para kazanmanın en güzel yöntenlerinde bir tanesi.Ya da  çok para kazanmaın en güzel yöntemlerinden bir tanesi desek sanırım daha doğru bir cümle kurmuş oluruz.Borsada hepimizin bildiği gibi ufak bir sermayyi katlayarak hayalinizi süsleyen rakamlarda kazanç elde etmeniz mümkün.Fakat ben uyarımı yapayımda sonradan başım ağrımasın kazancı mükemmel diye hemen içine balıklama atlanacak bir havuz değil borsa bundan emin olabilirisniz.Bende bu yazımda sizin için haddim olmayarak yeni başlamak isteyen kişilere ufak bir kaç tavsiye yazmak istedim.

+ Borsa Piyasasına girmeden önce kendinize bir sanal hesap oluşturun.

+ Al-SAT işlemini sanal olarak yapın (al-sat işlemini yaparken anlık olarak aldım ve sattım demelisiniz.)

+Bir eğitim seti sahibi olun (Borsa koçu) ve düzenli olarak borsa dersi çalışın.

+Kendinize rahat not tutabilmeye uygun 2 yeni ajanda alın.

+Aldığınız ajandalardan bir tanesine ders notlarını yazarken diğer ajandaya bütün takip ettiğiniz hissleri detaylı olarak yazın.

        Haddim olmayarak sevgiili okurlarıma tavsiyede bulundum.Borsadan para kazanmak konusunda kararlıysanız borsa eğitimi almanız şarttır.Borsaya yeni başlayanlar için Borsa Koçu (tıkla-incele) eğitim setini borsa hakkında bilgisi varolan fakat daha derin stratejilerle parasını katlamak istenler için Borsada Köpek Balığı Tekniği (tıkla-incele) eğitim setini önerebilirim.

23 Ekim 2011 Pazar

Google Panda Nedir? Nasıl Sevilir ? :)

Google Panda Nedir?
                      Google Panda Sizi Ezip Geçebilir?

            Biraz düşündümde sitenin adı üzerine paylaşım yaptığım konuların hep para kazanmak üzerine olması için kendimi çok zorluyordum fakat belki yanlış belki doğru artık böyle yapmak için zorlamayacağım kendimi çünki düşününce bildiklerimi insanlar ile paylaşarakta aslında insanlara para kazanma konusunda yardım edebilceğimi düşündüm.Örneğin Google üzerinden para kazanmak isteyen birinin bir web sitesi olması çok büyük bir ayrıcalıktır işte bu yüzden google'un sistemlerini bilmesi gereklidir.

      İşte bu yüzden webmasterler ya da webmasterların demek yanlış bence kendini web master sananların google'ın yeni sistemi olan panda ile başı dertte olucak bence.Gerçek bir web master'ın sistem ne kadar değişirse değişsin bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.Fakat internet sitesi ile uğraşanlar ve sitesinin google'da yükselmesini isteyenler google yeni sistemini en azından kıyıdan köşeden bilmeliler öyle değil mi? Belki bu yazıyı yazmak için geç kaldım belki olay güncelliğini yitirdi fakat benim farkım bir olayı anlatırken teknik terimler kullanmam ve mümkün olduğunca anlaşılabilcek terimler kullanmaya dikkat ederim.

       Web sitesi sahipleri olarak dünya üzerinde çektiğimi yegane dert (facebook,twitter gibi sitelerin dahibi değilseniz :)) ziyaretçi derdidir.bu sorundan kurtulmak için SEO denen bir şey icat oldu ve bizde bu oyunun kurallarını öğrenip oynamaya çalışıyoruz.Oyunumuzun temel amacı google amcanın  listesinde olabildiğince yukarı çıkarak en fazla ziyeretçiyi sitemize çekmekti.

                                 Artık Dikkatli Olun.

        Daha önceki yazılarımda bahsettiğim gibi bir web sitesi sahibi olraka çeşitli yönteler ile milyarlar kazanabilirsiniz tabi kazanç böyle iyi oluncada bu alanda google kandırmaya çalışanlar çok oluyordu.Şahsen geçenlerde bir sağlık sitesinden aylık 2000 TL gibi güzel bir kazanç sağlayan bir arkadaşımın google panda ile  banlanması beni bu yazıyı yazmaya iten sebeplerden bir tanesi.Eskisine göre çok daha dikkatli olmamız gerekecek sevgili web site sahipleri şimdi neden böyle olduğunu yavaş yavaş ve oldukça kısa anlatmaya çalışacağım.

                               Kopya İçeriği Unutun Gitsin.

        Web sitesi sahiplerini en zorlayan konunun içerik bulmak konusu olduğunu biliyorum ve SEO ile ilgisi olan herkesin bildiği gibi özgün içerik en önemli konudur bu zaten google'un eski sistemindede böyleydi.Fakat google panda artık piyasada milyonlarca site olmasından solayı kopya içeriğin K sını bile kabul etmiyor ve değerlendirme yaparken yiyorsunuz darbeyi söylemedi demeyin.Eğer internet sitesi sahibi iseniz eğer bir dorum siteniz yoksa kopya içerik sizi bitirir.

                          Google  Spin'lerden Kurtulmak İstiyor 

       Öncelikle spin içerği kopya içerikten ayırmak gerekiyor çünki yeni sistem ile yeni sistemin en büyük farklarından bir bu bence.Eski sistemde google spin içerikli sitelere fazla sataşmıyordu fakat panda affetmiyor :) Spin içerik dediğimiz olay tam olarak kopya değil bunu türkçeye benzer içerik olarak çevirebiliriz.Web masterların çok kulandığı bu yöntem ile birbirinin benzeri bir sürü içerik oluşturulup yüzlerce sitede yayınlanıyordu böyle birebir aynsı olmadığı için kopya içerik olarak kabul edilmiyordu fakat artık web masterlar spin içerikten dolayıda cezalara çarptrılabilcek ve bilen bilir ki google affetmez şak diye yapıştırır ban'ı :))

                        Kullanıcıyı Kandırmaya Çalışma Sakın      
       Bu daha çok google adsense reklamlarından daha fazla gelir elde etmek isteyen uyanı web master arkadaşlar için bir uyarı.Eskiden sevgili web master arkadaşlarımız google adsenseden daha fazla kazanç sağlamak için reklamlarını birbirne bitiştirme, site reklamları le site temasının renklerini aynı yapma gibi bir çok yöntem kullanıyordu artık bunu cezası ban haberiniz olsun.

                       Saçma Sapan içerik Devrine Son

       Bunu aslında gene kullanıcıyı kandırma başlığı altında inceleyebiliriz.Ama olsun attım bi kere başlığı :) Evet önceden özgün olması şartı ile saçma içerikler oluşturarak ve bunlara etiketler doldurarak ziyaretçi çekebiliyorduk.Daha iyi anlaşılması için örneğin Yazının başlığını cinsellikle ilgili bir şekilde hazırlayıp içinde alakasız bir yazı yazıp ve bu yazıyı çok kısa tutarak sırf etiketler ile ziyaretçi gelmesini sağlayabiliryorduk fakat artık blog, portal farketmicek google panda affetmeyecek diyebiliriz.

          Evet bu da demek oluyor ki artık SEO çalışmalarımızı yaparken daha dikkatli olucaz ve google'u kandırmaya çalışmadan gerçek bir SEO eğitimi alarakdoğru düzgün kazanmaya çalışacağız.Google üst sıralara tırmanmak için SEO efendisi (tıkla-incele) eğitiminden faydalanabilirsiniz. .Evet sürç-ü lisan ettiysek affola efendim bildiğimi paylaşmaya çalıştım  konu hakkında bilgisi olanlar yorumlarda bilgilerini paylaşabilirler  böylece herkes öğrenir.

 

22 Ekim 2011 Cumartesi

Çok İddialı Reseller Book

Reseller Book
                     Reseller Book        
        Para kazanmak hepimiz için gerekli bu neredeyse her yazımın başında yazıyorum hele ki ihtiyaç halindeysek denemediğimiz yol kalmamıştır.Evden para kazanmak çoğu kişinin hayelleri arasındadır bunu yamak içinde tabiki artık dünyanın girdiği son durum nedeni ile internetten para kazanmak.

      Daha önce internetten para kazanmak isteyenler için affiliate marketing ve adsense kazançlarının iki sağlam kazanç yöntemi olduğundan bahsetmiştik.Ama malesef dünyada hiç bir şey armut piş ağzıma düş değildir eğer bir işten gerçekten para kazanmak istiyorsanız eğitim şart.Unutmayalım ki elmasta yontulmadan değersizdir.Hiç bir bilgi sahibi olmöadan hiç bir emek harcamadan kazanabilceğiniz bir sistem henüz dünyada icat edilmedi hayır varsa söyleyin biz de para kazanmak için bu kadar debelenmeyelim öyle değil mi?

         İnternetten para Kazanmak isteyenlere gerçekten önerdiğim en sağlam ve gerçekten kazanmanızı sağlayacak eğitim setlerine buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.Ama bugün reseller book (tıkla-incele) adı ile piyasada bulunan kitaptan bahsetmek istiyorum.Kitap için öncelikle içerği ne kadar iyi olursa olsun benim çok dikkat ettiğim bir konu belki herkes için aynı derecede önemli değildir tanıtım sayfası yani sonuçta bir kitabı tanıtıyorsunuz benim gözüme oldukça özensiz geldi.Bu siteyi ziyaret eden bir kişinin kafasında kesinlikle ön yargı oluşur ve görsel açıdan yeterince tatmin olacağını sanmıyorum.

            İçerik kısmına gelicek olursak gerçekten iddialı olduğunu söyleyebilirim çünkü affiliate marketing gibi ve google adsense gibi gerçekten kazanç sağlayabileceğiniz sistemleri anlatıyor ki kazanç kanıtlarından bu konuda başarılı oldğunu çıkarıyoruz.Ben işinize yaracak iki önerimi yukarıda sunmuştum ve konuyu uzatmaya görmüyorum son sözüm şu tanıtım olarak yetersiz içerik olarak gerçek bir sistem.Son söz tabiki sizlerindir.

 Reseller BOOK İndir

21 Ekim 2011 Cuma

Seo Nedir? Neden SEO'suz Olmaz

Seo
                        SEO Nedir?

        Seo nedir seo aslında şuan benimde sıkıntısı çektiğim bir sistem diyebilirm.Bu kelimeye uzak olan ziyaretçilerimiz çin açıklamak gerekirse SEO Search Engine Optimization (arama motoru optimizasyonu ) demektir.İnternetten para kazanmak isteyenlerin kesinlikle öğrenmesi gereken bir yöntem hatta en önemli yöntemlerde biridir diyebiliriz.
İnternetten sermayesiz para kazanmak (tıkla-incele)  konusunda öğrenilmesi konusunda en gerekli derslerden biridir.


            Vakit geçirmek için açtığınız bir internet sitesi sahibiyseniz pek kullanmanız gerekmez fakat internette gerçek anlamda bir web sitesi sahibi olarak rekabete girmek bir şeyler kazanmak istiyorsanız SEO olmadan başarı sağlamanız neredeyse olanaksız diyebiliriz.SEO gelişen internet rekabeti ortamında o kadar gerekli hale gelmiştir ki büyük şirketler internet sitelerinin google da ilk sıralarda yer alabilmesi profesyonel SEO şirketlerine muhtaç olmuşlardır.Aslında iyi bir eğitim ile sahip olunabilcek SEO bilgisini pazarlayan kişiler bugün sahip oldukları bilgi ile çok iyi paralar kazanbilmektedir.

             Peki SEO Neden Gerekli?




      SEO gereklidir çünki bir şirket sahibi iseniz dünyanın geldiği son durumda internetteki potansiyel müşterileri kaybetmeyi göze almayı düşünemezsiniz.Sürekli reklam vererek sitenizi google da üst sıralarda tutmaktansa iyi bir SEO uygulayarak google da yükselebilirsiniz.Ben şirket sahibi değilim şirket sahibi olacak kadar zengin olsam zaten bu siteyi neden ziyaret edeyim ben buraya evden para kazanmak için bir şeyler öğrenmeye geldim diyorsanız içinizden SEO sizin içinde olmazsa olmazlardandır çünki rekabeti yüksek olan kelimelerde hele ki ortalıkta milyonlarca site varken siteniz internette kaybolur ve hiç ziyaretçi almaz işte bu yüzden bir SEO eğitimi sayesinde internetten sitenizden hatırı sayılır gelirler elde edebilirsiniz.
 
         SEO konusunda bir şirkete 750 ile 1000 TL arası bir para vermek istemiyorsanız iyi bir SEO uygulayıcısı olmak için SEO efendisi (tıkla-incele ) kitabını öneririm.Bu kitap sayesinde profesyonel olabilirsiniz peki bunu neye dayanarak söylüyorum kitabın referanslarına bakın anlarsınız demek kalıyor bana.Üstelik Adesense gelirlerinizide katlamak konusunda bir hayli fayda sağlayabilirsiniz.

 SEO Efendisi Kitabını Buradan İndirebilirsiniz

20 Ekim 2011 Perşembe

TeoBook V2 Çıktı !!

TeoBook V2
                      TeoBook V2 Çıktı 

         Öncelikle yazıma başlamadan önce depreyona girmek üzereyim benim siteme neden ziyeretçi gelmiyor.İlla deli gibi baclink çalışmaları yapmak reklam kampanyalarımı düzenlemek gerek gerçekten anlamıyorum bu insanları.Gerçekten güvenilir yollardan para kazanmanın yollarını anlatmak için elimden gelen  yazıyı yazıyorum hatta samimi olsun diye hayattan şeylerde yazmaya çalışıyorum fakat internet dünyası o kadar çok rekabet ile meşgul ki aman Allah'ım yani ziyaretçi benim siteme düşmüyor bile :)
Sanırım kazanmanın önemli noktalarından biride sabır aşaması erken pes etmek ileride doğacak büyük fırsatlara hiç şans vermemek oluyor.

      Yazıya böyle bir giriş yaptım aslında bundan sonra yazıları uzatmama kararı almalıyım öyle saçma sapan kelimelerle aynı şeyi tekrar tekrar uzatmak bana göre değil.

           Neyse internetten para kazanmanın ön yargılar bir yıkılsa aslında zor bir durum olmadığını belirtmiştim.
Fakat her işin bir usulu var değil mi? Mesela sizin gerçek hayattaki eğitim kariyerinizi ele alalım İstanbul üniversitesinden mezun olabilmek için bir çok insan sınavlara çalışıyor çünki kendini kanıtlamış bir üniversite çünki gerçekten eğitim veren bir kurum ve bir isim oluşturabilmeyi başarmış.KOnuyu şuraya bağlamak istiyorum ki Teobook'u bilen bilir internetten sermayesiz yollarla para kazanmak için gösterilebilecek en iyi eğitim seti.Bu konuda kendisini kanıtlamış isim yapmış bir eğitim seti.Eğer sermaye kullanarak para kazanmak istiyorsanız daha önce gomass internetten para kazanma kitini (tıkla-incele) bir çok kez mnermiştim.Ama yok şuan için sermayem yok ben çalışmaya razıyım sermayesiz internetten para kazanmak istiyorum diyorsanız TeoBook biçilmiş kaftan.

            Asıl anlatılması gereken ise para kazanma yöntemleri gelişiyor değişiyor değişmeyen tek şey değişimin kendisidir  dolayısı ile değişmeyen gelişmeyen bir teobook beklemek gerçekten haksızlık olur.İşte Teobook'ta kendisinden bekleneni yaptı değişti ve gelişti Teobook V2 olarak karşımıza çıktı.Peki TeoBook V2 yenilikleri nelerdir?

- Forum ve Eğitim dersleri ayrıldı: Derslerde yaşanılan karışıklıkların giderilmesi için forum ve eğitim dersleri ayrı hale getirildi.

-Canlı Seminerler: Bundan sonra canlı seminerler ayda en az 2 kez yapılacak ve kullanıcılar aydınlatılacak.

-Videolu Anlatımlar Yoğunlaştırıldı:İnternetten para kazanmak konusunda uygulamaya geçmekte sıkıntı yaşayan insanlar için yoğunlaştırılmış videolu dersler eklendi böylece daha kolay anlaşılır olarak TeoBook V2 piyasaya çıktı.

       İnternetten sermayesiz para kazanmak adına en iyi eğitim seti olan Teobook'un en sevdiğim yanlarından biri size sadece para kazanmanız için gerekli olan iki kelimelik yazıyı verip bi köşeye atmaması o aslında gerekli olan bir alanda teorik düşünce konsunda çok iyi bir eğitim seti.Çünki bir çok eğitim setinde aynı eğitimleri görebilirisiniz ama bu işin mantığını kavramadan, benimsemeden kazanmak oldukça güç olacaktır.     
 Teobook V2 indir          

19 Ekim 2011 Çarşamba

Steve Jobs'ın Secrets of Success

Steve Jobs'ın Secrets of Success

                          Steve's not forget Jobs'I

People who want to be a millionaire looking for ways to make money every day going to do a share and it is something useful for the people who want to make money if we want people to forget about it proven easy to be a great injustice olur.Milyoner değildri creativity, perseverance, ambition, all of them all is essential, is necessary. collects on a multi-attribute constructions today adorning our lives, our dreams, our uncle Steve, who died October 05, aka insanlardır.İşte who owns land lord only steveciğimiz apples.

Even with the death of the death of Steve Jobs rakiblerini hüzne overwhelmed by the richness of his life and attained success, but in doing so kept the enemy at a very rare number of people who really know the example of his life, whether to introduce a tanesi.Steve Jobs'ı hang on the wall and I am a success story buy gibi.Piyasa I earn that much money from the Internet are gaining on me, sir, I do not koçuyum life does not get my book, unlike the people he alone is in itself a lesson of his life niteliğinde.Peki uncle who was Steve? What worked for us? Let's learn together, but I really like this word before gitti.Sevgili uncle Steve says: "the greatest invention of life is death"

Steven Paul Jobs (February 24, 1955 - October 5, 2011), from Apple co-founder, chairman of the board until the disease (CEO) and managing director. Computer industry leaders. Next Computer and Pixar Animation Studios, also chairman of the board did. Directed the company released its peak in the pancreatic cancer was caught. 56 years old, died of disease after seven years.

At the end of the 1970s, along with other founding partner, Steve Wozniak'la, that commercial success has created one of the first personal computers. Jobs, in the early 1980s, the mouse (the mouse) is used with the GUI (Graphical User Interface) (Graphic User Interface) is located in the commercial potential of you notice the. Jobs from Apple in 1985, then resigned from the board of directors has lost the power struggle, which aims to manufacture the computer platform for higher education and the business community founded the NeXT computer. Jobs, the founder of Apple Computer in 1997, the company returned to the company's acquisition of NeXT. Since then the chief executive officer (CEO) has worked as a. In 2007, Fortune magazine's Most Powerful Businessman Steve Jobs showed the.

Jobs, previously Pixar Animation Studios division of Lucasfilm computer graphics company buys in 1986. [3] in 2006 and acquired by The Walt Disney Company CEO and largest shareholder in the company is received. Jobs is currently the Walt Disney Company's largest shareholder and board member of a real person. Jobs, computer and entertainment industry is one of the leading names.

Jobs in the business world history, caused by the unusual personality of the individual entrepreneur in Silicon Valley is full of rumors. Design will focus on creating interest in the social role of aesthetics emphasizes the importance of knowing better. Functional and elegant thanks to the development of products has a loyal fan base.

The first years

Green Bay, Wisconsin, American Joanne Carole Schieble and Abdulfattah of Syrian origin, was born as the son of John Jandali'nin. Mountain View, California, Paul and Clara Jobs, Jobs-Hakobian adopted by the pair. His biological sister is the novelist Mona Simpson.

In 1972, Steve Jobs, Cupertino, Calif. After graduating from Homestead High School in Portland, Oregon, enrolled in Reed College, but dropped out after one semester.

In the autumn of 1974, Steve Jobs returned to California, "Homebrew Computer Club" 's started to participate in meetings with Steve Wozniak. He and Wozniak, Atari, Inc.. ', The famous computer game manufacturers at that time, began to find jobs to work as a game designer. At that time, the United States, which sold within Cap'n Crunch whistles, small changes in them by the AT & T long-distance calls, monitoring frequency verebiliyorlardı The 2600 Hz tone. Jobs and Wozniak in 1974 during a short period of his career by throwing expensive to make free long distance calls "blue boxes" were already producing.

In 1976, Jobs, 21, of Apple Computer Co. Wozniak'da the age of 26. 'Yu founded the Jobs family garage. First, the drawbacks of their home computer, and it I'di Apple $ 666.66 to sold.

In 1977, Jobs and Wozniak, the Apple II, presented on the market, the Apple II, then earned an important place in the home market and strengthened the market place, Apple's computer. In 1980, Apple Computer was opened to the public, and a very good rose further. The same year, Apple Computer released the Apple III, but this model was unable to replace the previous model.

Apple continues to grow, the company wanted a manager that can expand. In 1983, Jobs, John Scully (then CEO of Pepsi-Cola) ayartarak and "until the end of his life, or just want to sell sugar water to change the world do you want?" Apple's new CEO has made in the form of defiance. Technologically advanced but commercially unsuccessful the same year, Apple released the Apple Lisa.

In 1984, the Macintosh was introduced, the market experienced a commercial success on the first GUI'lu. Jef Raskin was launched by the development of the Mac, and which was developed at Xerox PARC, but esinlenilmişti commercialized technologies. Success of the Macintosh from Apple, the Apple II series continued to remove and replace it with a Mac product offering and continues to this day.

Departure from Apple

Steve Jobs, Apple's charismatic, persuasive, and a savunucuydu, criticism is also irregular in the judging and an ambitious manager. Jobs in the company formed in 1985 as a result of a fight, was taken and laid out his duties by Sculley. But it is also president of Jobs from Apple is still declining is useful to note also that the.

Computer company Jobs founded after leaving Apple in another, NeXT Computer,. Like Lisa, NeXT was technologically advanced, but no time, except for scientific study areas, had not been a recognized. Take the following example, Tim Berners-Lee, the original World Wide Web system at CERN has developed a NeXT computer. Although not known for how long, Object Oriented Programming (object-oriented yazılımlama), PostScript, and magneto-optical devices has helped the development of technologies. NeXT'deki a lot of innovation in Mac OS X will be seen at the beginning of the years of the 2000s. NextStep and OpenStep his successor to the x86 architecture, and at that time was working on the PowerPC architecture. Was a very intelligent and hardworking.

Return to Apple

Apple company in 1996, Jobs founded NeXT to bring back the company was bought for $ 429 million. Careful planning and the company moves in with the then CEO Gil Amelio'nun is terminated. Steve Jobs, Apple's interim CEO, chosen in 1997.

Many Apple products introduced as a result of the purchase of NeXT technology. Among them, the most obvious example, NeXTSTEP was developed for Mac OS X written show. Management Jobs, Apple iMac offering an incredible way to market helped sales. Since then, the eye-catching designs and products are set out in the Apple brand kuvvetlendirilmeleriyle provided great benefits to the company.

Jobs, company, limited to personal computers in recent years moved beyond the range of products. With the launch of the iPod portable music player, iTunes digital music software other operating platforms, and being in accordance with the introduction of the iTunes online music store online music market by opening a personal electronic products, and hand scored.

Jobs, while encouraging employees to be innovative, real artists ship (a real artists make product delivery), with messages such as, timely submission of a product, indicates the importance of innovation and extraordinary designs.

Jobs, Apple had $ 1 in exchange for a year worked for several years, the Guinness World Records list her as well as "The Low-Paid CEO," won the title. Apple rises and corporate earnings in the pros rather than cons when navigating, the company from its title "interim" 't raised. Officially, Apple continues to be the salary is still $ 1, is given gifts by the way, of course, the Apple company. For example: a jet valued at $ 90 million in 1999 and limited to approximately 30 million shares of $ a share.

Jobs are always perfect because of their ability to persuasion and salesmanship is respected.

Apple's resignation
Apple Computer Inc. CEO left his position due to health problems and his post on August 25, 2011, Tim Cook, left the place. Apple Computer has continued as chairman until his death.
Private life and death

He married Laurene Powell, Steve Jobs, on March 18, 1991. This marriage had three children. At the same time in 1978, born out of wedlock has a daughter named Lisa Jobs. Jobs vejetaryendi, but the fish was.

Jobs, 31 July 2004, in pancreas surgery for cancer tumor, the input thereof. Jobs'da the scientific name for "Islet Cell Tumor of Neurodocrine" rastlanmıştı.Jobs is a rare pancreatic cancer that was present in this type of cancer chemotherapy or radiation therapy was not required. President of worldwide sales and management department during the absence, Tim Cook, Apple managed.

Jobs in 2004 began to treat cancer, a liver transplant in 2009 he was made. In January of 2011, citing health problems for the third time in recent years devoted to authorization Jobs, 24 August 2011, the company was leaving the presidency of the board of directors announced that Tim Cook, left, and the task. However, on October 5, 2011 In a statement issued by his family, "said Steve Jobs, and bedside family members died in peace." description was made. Tim Cook, said the news of what they have learned a great sadness. Cook, "Apple, a person has a vision and a creative genius, the world lost an incredible human being." he said.

The incredible story of a life here, perhaps, but as we're able to inform sığrılamaz worked.

Steve Jobs'ın Başarısının Sırları

Stve Jobs
                     Steve Jobs'I  Unutmayalım 

      Para Kazanmanın yollarını arayan insanlar milyoner olmak isteyenler hergün bir paylaşım yapacaksak ve bunun para kazanmak isteyen insalar için faydalı bir şey olmasını istiyorsak bu konuda başarısını kanıtlamış insanları unutmak büyük haksızlık olur.Milyoner olmak kolay değildri yaratıcılık, azim, hırs hepsi gereklidir aslında hepsi olmazsa olmazdır.Bir çok vasfı üzerinde toplayan insalar bugun bizim hayallerimizi süsleyen yaşamların sahibi olan insanlardır.İşte 05 ekimde kaybettiğimiz steve amcamız namı diyar elmaların efendisi yegane steveciğimiz.

           Steve Jobs ölümü ölümü ile rakiblerini bile hüzne boğmuş hayatında başarıyı ve zenginliği yakalamış fakat bunu yaparken düşman sayısını oldukça az tutmuş nadide insanlardan bir tanesi.Steve Jobs'ı tanıtmak onun hayatını bilmek gerçekten örnek alınıp duvara asılacak bir başarı öyküsünü satın almak gibi.Piyasa da ben şu kadar kazanıyorum ben hayat koçuyum yok efendim internetten para kazanmakta üstüme yok benim kitabımı alın diyen insanların aksine onun hayatı tek başına başlı başına bir ders niteliğinde.Peki Steve amcamız kimdi?  Bizim için neler yaptı? hep birlikte öğrenelim ama başlamadan önce şu sözü çok hoşuma gitti.Sevgili steve amcamız der ki : "Hayatın en büyük icadı ölümdür"

        Steven Paul Jobs (24 Şubat 1955 - 5 Ekim 2011), Apple Computer'in kurucu ortağı, hastalığına kadar yönetim kurulu başkanı (CEO) ve genel müdürü. Bilgisayar sanayisinin önderlerinden. Ayrıca Next Computer ve Pixar Animasyon Stüdyoları'nın yönetim kurulu başkanlığını da yaptı. Yönettiği firmayı zirveye çıkardığı yıllarda pankreas kanserine yakalandı. Yedi yıl süren hastalığı sonrasında 56 yaşında öldü.

1970'lerin sonunda, diğer kurucu ortak Steve Wozniak'la birlikte, ticari başarı sağlayan ilk kişisel bilgisayarlardan birini yarattı. Jobs, 1980'lerin başında, fare (mouse) ile kullanılan GUI (Graphical User Interface) (Grafik Kullanıcı Arayüzü)'in ticari potansiyelini farkedenlerin arasında yer alır. 1985'te yönetim kurulunda kaybettiği güç mücadelesinin ardından Jobs Apple'dan istifa ederek, yüksek öğrenim ve iş dünyası için bilgisayar platformu üretmeyi hedefleyen NeXT bilgisayar şirketini kurdu. 1997 yılında Apple Computer şirketinin NeXT'i satın almasıyla Jobs kurucusu olduğu şirkete geri döndü. O zamandan itibaren icra kurulu başkanı (CEO) olarak çalıştı. Fortune dergisi 2007 yılında Steve Jobs'u En Güçlü İşadamı olarak göstermiştir.

Jobs, daha önce Lucasfilm şirketinin bilgisayar grafiği bölümü olan Pixar Animasyon Stüdyoları'nı 1986 yılında satın alır.[3] 2006 yılında Walt Disney Şirketi tarafından satın alınıncaya kadar şirketin CEO'su ve en büyük hissedarıydı. Jobs halen Walt Disney Şirketi'nin en büyük gerçek kişi hissedarı ve yönetim kurulu üyesidir. Jobs, bilgisayar ve eğlence endüstrisinin önde gelen isimlerinden biridir.

Jobs'un iş dünyasındaki geçmişi, alışılmışın dışındaki bireysel Silikon Vadisi girişimcisi kişiliğinin yarattığı söylentilerle doludur. Estetiğin toplumsal ilgi odağı oluşturmadaki rolünü iyi bilerek tasarım'ın önemini vurgular. İşlevsel ve zarif olan ürünler geliştirmesi sayesinde sadık bir hayran kitlesi edinmiştir.

İlk yılları

Green Bay, Wisconsin 'de, Amerikalı Joanne Carole Schieble ve Suriye asıllı Abdulfattah John Jandali'nin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Mountain View, Kaliforniya'dan Paul Jobs ve Clara Jobs-Hakobian çifti tarafından evlat edinilmiştir. Öz kızkardeşi roman yazarı Mona Simpson'dır.

1972 yılında Steve Jobs, Cupertino,Kaliforniya'da bulunan Homestead High School'dan mezun olmasının ardından Portland,Oregon'daki Reed College'e başvurmuştur; fakat bir dönem sonra oradan ayrılmıştır.

1974 yılının sonbaharında, Steve Jobs Kaliforniya'ya geri dönerek "Homebrew Computer Club"'un toplantılarına Steve Wozniak ile katılmaya başlamıştır. O ve Wozniak, Atari Inc.'de, o zamanların ünlü bilgisayar oyun üreticilerinden de, iş bularak oyun tasarımcısı olarak çalışmaya başladı. O zamanlarda ABD'de, satılan Cap'n Crunch'ların içinden çıkan düdükler, üzerlerinde ufak değişiklikler yapılınca AT&T tarafından uzun mesafeli aramaların denetleme frekansı olan 2600 Hz'i sesini verebiliyorlardı. Kısa bir süre zarfında Jobs ve Wozniak 1974 yılında iş hayatına atılarak pahalı uzun mesafe görüşmelerini bedava yapabilmek için "blue box"'lar üretmeye başladılar.

1976 yılında Jobs 21, Wozniak'da 26 yaşındayken Apple Computer Co.'yu Jobs ailesinin garajında kurdu. İlk olarak piyasaya sürdükleri ev bilgisayarı Apple I'di ve onu 666.66$'a satıyorlardı.

1977 yılında Jobs ve Wozniak, Apple II'yi piyasaya sundular, o zamanlar Apple II ev piyasasında önemli bir yer elde etmişti ve Apple'ın bilgisayar piyasasındaki yerini sağlamlaştırmıştı. Aralık 1980 yılında Apple Computer halka açılmıştı ve çok iyi değerlerle piyasaya girmişti. Aynı yıl Apple Computer Apple III'ü piyasaya sürdü, fakat bu model bir önceki modelinin yerini alamadı.

Apple büyümeye devam ederken, şirketin genişlemesini sağlayabilecek bir yönetici aranıyordu. 1983 yılında Jobs, John Scully'i (o zaman Pepsi-Cola'nın CEO'su) ayartarak ve "Ömrünün sonuna kadar sadece şekerli su mu satmak istiyorsun yoksa dünyayı mı değiştirmek istiyorsun ?" şeklinde meydan okuyarak Apple'ın yeni CEO'su haline getirdi. Aynı sene Apple teknolojik olarak gelişmiş fakat ticari olarak başarısız olan Apple Lisa'yı piyasaya sundu.

1984 yılında Macintosh piyasaya sunuldu, piyasada ticari bir başarı yaşamış ilk GUI'lu bilgisayar. Mac'in geliştirilmesi Jef Raskin tarafından başlatılmıştı ve Xerox PARC'da geliştirilmiş olan, fakat ticarileştirilmemiş teknolojilerden esinlenilmişti. Macintosh'un başarısı Apple'in Apple II serisini kaldırıp onun yerine Mac ürünleri sunması ile devam etmiştir ve bugüne kadar da devam etmektedir.

Apple'dan Gidişi

Steve Jobs, Apple için ikna edici ve karizmatik bir savunucuydu, eleştirilere de bakılırsa aynı zamanda düzensiz ve hırslı bir yöneticiydi. 1985 yılında şirket içinde oluşan bir kavga sonucu Jobs, Sculley tarafından görevlerinden çekilmiştir ve dışarı atılmıştır. Ama aynı zamanda Jobs'un hala Apple Computer'in başkanı olduğunuda not düşmekte fayda vardır.

Apple'ı bıraktıktan sonra Jobs başka bir bilgisayar şirketi kurdu, NeXT Computer'ı. NeXT, Lisa gibi teknolojik olarak çok gelişmişti; fakat hiçbir zaman, bilimsel çalışma alanları hariç, tanınır olamamıştı. Örneklemek gerekirse Tim Berners-Lee özgün World Wide Web sistemini CERN'de bir NeXT bilgisayarında geliştirmiştir. Ne kadar tanınır olmasa da, Object Oriented Programming (nesneye dayalı yazılımlama), PostScript gösterme ve magneto-optical sürücü teknolojilerinin gelişmesinde yardımcı olmuştur. NeXT'deki bir sürü yenilik 2000'li yıllarının başlangıcında Mac OS X'de görülecektir. NextStep ve onun halefi OpenStep, x86 mimarisi ve o zaman PowerPC mimarisi üzerinde çalışıyordu. Çok zeki ve çalışkan biriydi.

Apple'a Dönüş

1996 yılında Apple şirketi, Jobs'u kurduğu şirkete geri getirmek için NeXT'i 429 milyon dolar karşılığında satın aldı. Dikkatli bir planlama ve şirketi içi hamle ile o zamanki CEO Gil Amelio'nun işine son verilir. Steve Jobs 1997 yılında Apple'ın geçici CEO'su seçilir.

NeXT'in satın alınması sonucu birçok teknolojisi Apple ürünlerinde kullanılmaya başlandı. Bunların arasında en belirgin olan örnek, NeXTSTEP'in geliştirilek Mac OS X'in yazılması gösterilebilir. Jobs'un yönetiminde Apple, iMac'i piyasaya sunmasıyla inanılmaz bir şekilde satışları artırdı. O zamandan beri ortaya konan ürünler gözalıcı tasarımları ve marka kuvvetlendirilmeleriyle Apple şirketine büyük yararlar sağladı.

Jobs şirketi geçmiş yıllarda kişisel bilgisayarlara kısıtlı kalan ürün yelpazesinin ötesine taşıdı. iPod taşınabilir müzik çalarının piyasaya sunulmasıyla birlikte, iTunes dijital müzik yazılımı diğer işletim platformlarına uygun halde piyasaya sürerek ve iTunes online müzik dükkanını açarak kişisel elektronik ürünleri ve çevrimiçi müzik piyasalarına el attı.

Jobs çalışanlarını yenilikçi olmaları için teşvik ederken, real artists ship (gerçek sanatçılar ürün gönderimi yapar) , gibi iletilerle, bir ürünün zamanında sunulmasının, yenilikçilik ve sıradışı tasarımlar kadar önemli olduğunu belirtmektedir.

Jobs, Apple'da yılda 1 dolar karşılığında birkaç sene boyunca çalıştı, bu ona aynı zamanda Guiness Dünya Rekorları listesinde "En Düşük Maaşlı CEO" unvanını kazandırdı. Apple kazançları artığında ve şirket eksiler yerine artılar bölgesinde gezinmeye başladığında, şirket unvanından "geçiçi"'yi kaldırdı. Resmi olarak Apple'da maaşı hala 1$ olarak devam etmektedir, tabii ki Apple şirketinden bu arada hediyeler verilmektedir. Örneğin: 1999 yılında 90 milyon $ değerinde bir jet ve sınırlı hisselerden yaklaşık 30 milyon $'lık bir pay.

Jobs'un her zaman mükemmel ikna etme ve pazarlamacılık kabiliyetlerinden dolayı saygı duyulur.

                 Apple'dan istifası
Apple Computer'daki CEO'luk görevinden 25 Ağustos 2011 tarihinde görevinden sağlık sorunları nedeniyle ayrıldı ve yerini Tim Cook'a bıraktı. Ölümüne kadar Apple Computer'da yönetim kurulu başkanı olarak devam etti.
Özel hayatı ve ölümü

Steve Jobs 18 Mart 1991 günü Laurene Powell ile evlendi. Bu evliliğinden üç çocuğu oldu. Aynı zamanda 1978 yılında evlilik dışı doğmuş Lisa Jobs adında bir kızı vardır. Jobs vejetaryendi, ancak balık yerdi.

31 Temmuz 2004'de Jobs, pankreasında bulunan kanser tümörünü aldırtmak için ameliyata girdi. Jobs'da bilimsel adı "Islet Hücresi Neurodocrine Tümoru" olan nadir bir pankreas kanserine rastlanmıştı.Jobs'da bulunan bu kanser tipinde kemoterapi veya radyasyon terapisine ihtiyaç duyulmadı. Yokluğu sırasında dünya satışları ve yönetimleri departmanının başkanı Tim Cook, Apple'ı yönetti.

Jobs 2004'te kanser tedavisi görmeye başladı; 2009 yılında kendisine bir karaciğer nakli yapıldı. 2011 yılının Ocak ayında son yıllarda üçüncü kez sağlık sorunlarını gerekçe göstererek izne ayrılan Jobs, 24 Ağustos 2011'de şirketin yönetim kurulu başkanlığından ayrıldığını açıkladı ve görevi Tim Cook'a bıraktı. Ancak 5 Ekim 2011 tarihinde ailesi tarafından yayınlanan bir bildiride "Steve Jobs aile üyeleri başucunda ve sükunet içinde vefat etti." açıklaması yapıldı. Tim Cook, haberi büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini söyledi. Cook, "Apple, vizyon sahibi bir kişiyi ve bir yaratıcı dehayı; dünya inanılmaz bir insanı kaybetti." dedi.

       İnanılmaz bir hayatın öyküsü belki buraya sığrılamaz fakat elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalıştık.

İnternetten para kazanmak için Tıkla