4 Kasım 2011 Cuma

Google Adsense Dersleri 3 Neden Ban Yerim

Google Adsense Dersleri 3 Neden Ban Yerim
   Para Kazanmanın yollarını arayan sevgili ziyaretçilerimiz internet üzerinden para kazanmanın en güzel yöntemlerinden birinin google adsense olduğunu belirtmiştik.Google Adsense'in (tıkla-incele) ne olduğundan daha önce bahsetmiştik.O yüzden yazıyı fazla uzatmadan gerçek konu kısmına gelmek isterim.

   Eğer daha önce google adsense hesabı ile para kazanmayı denediyseniz muhtemelen demiyeceğim kesinlikle başınıza gelmiştir.Google adsense hesabınız banlanmıştır.Öncelikle çok acemi olan arkadaşlar için banlanmak terimini biraz açıklayalım ki konu daha rahat anlaşılanbilsin en kısa ve öz şekli ile sşöyleki yasaklanmak demek.Yani içerdeki paranız yanar hesabınız kapatılır.Kısacası hiç hoşunuza gitmeyecek bir olaydır.Ve eliniz muhtaç piyasanın en büyüğü google olduğu için sesinizi çıkaramazsınız google böyle hesapsız banlar bir açıklama bile yapmaz.Aslında bu haksızlık olur siz uslu durursanız ve google adsense üye olurken kabul ettiğiniz kurallara uyarsanız google amca da size dokunmaz diyelim.

     Peki google adsense hesabımız neden banlanır? Banlanmaması için neler yapmalıyız ? Aslında bu sorularun cevapları çok basit temel olarak biraz öncede belirttiğim gibi kesinlikle uslu durmalısınız yoksa gözünüzün yaşına bakmaz google amca.

     Kesinlikle Ama Kesinlikle Kendi Reklamlarınıza tıklamayın
   
     Eğer içeride biriktirdiğiniz  yanmasını istemiyorsanız kesinlikle ben google'ı kandırırım diye düşünerek kendi reklamlarınıza tıklamak gibi bir akıllılık yapmayı düşünmeyin hata edersiniz.Bugüne kadar bunu başarabilen bir webmaster şahsen görmedim ama ben başardım diyen biri çıkarsa lkütfen yöntemini yorum olarak yazsın ki hepimiz öğrenelim öyle değil mi? Gene zeki arkadaşlarımızdan bazıları internet cafe gibi bir çok pc nin olduğu yerde bu çakallığı yapmaya kalkar ki bunuda yapmayın hem zaman kaybıdır hemde banlanırsınız.

     Uslu Çocuk Olun Adult İçerik Kesinlikle Yasak

     Eğer google amcanın himayesinde reklam yayınlamak istiyorsanız terbiyeli bir çocuk olup adult içerikten kesinlikle uzak durmalısınız.Google adult içeriği hiç mi ama hiç sevmez ve gözünüzün yaşına bakmadan kapatıverir hesabınızı.

     Ziyaretçileri Kandırmaya çalışmayın Reklam yerleşimine Dikkat Edin

     Eğer google adsense ile çalışıyorsanız ve siteniz iyi ziyaretçi çekiyorsa evet kazanırsınız ama dediğim gibi uslu çocuk olduğunuz takdirde kazanırsınız.Google adsense ziyaretçileri kandıran zorla reklama tıklatan veya tıklamaları için teşvikte bulunan site sahiplerini hiç sevmez.Bu yüzden uyanıklık etmeye kalkmayın.

      Google adsense kullanıcıları için şuanlık aklıma gelen başlıklar bunlar zaman içerisinde öğrendiğim bilgilerle sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim.Google adsense ile para kazanmak istiyorsanız bu işi gerçekten öğrenmeye niyetliyseniz Adsense Canavarı eğitim (tıkla-incele) setini deneyebilirsiniz.Eğitim sayesinde profesyonel seviyede paralar (aylık 1000 dolar gibi) güzel rakamlar kazanabilirsiniz.

1 yorum:

  1. If you're looking for a reputable contextual advertising company, I recommend you take a peek at PropellerAds.

    YanıtlaSil