28 Eylül 2011 Çarşamba

2 Saatte AutoCAD Uzmanı Olmak

2 saatte Autocad 
               AutoCAD Öğrenebilir misniz ?   
      Para kazanmanın birbirinden farklı yolllarının olduğunu neredeyse her yazımda vurgulamaya çalışıyorum.Para kazanmak hepimizn hayatının mutlu geçmesi için hayelleirmizi kazanmak için çok önemli bir faktör.Fakat para kazanmanın size mutluluk getirmesi için sevdiğiniz işi yaparak para kazansanız hiç fena olmaz değil mi? İsanın sevdiği iş ile meşgul olup kazanması elinize geçen paradan daha önemli şeyler katar sizlere.
   
        Mesela Şuan sevdiğiniz işi yapıyorsunuzdur ama bu iş ile ilgili eksiklikleriniz vardır ve bu da iyi bir kazanç elde etmenizi engelliyordur.Böyle bir durumla karşı karşıya kalan mimarlar için sanırım bu konum.
       
          Mimarlık eğitimi alırsınız belki çok güzelde bir eğitim ile mezun olmuşsunuzdur ama günüzmüzde artık herşeyin bilgisayarlar ile yönetildiğini unutmamak gerek.Muhtemelen artık iş başvurularında sık gördüğünüz bir soru ile sizi başbaşa bırakıyorum AutoCad biliyor musnuz? Bu muhteşem programı bilmek artık neredeyse olmazsa olmazlardan Çünki inanılmaz tasarım modelleri içeriyor ve sağladığı kolaylığı başka hiçbir yerde bulamazsınız.Peki ama bilmiyorsanız öğrenemenin yaşı yok diye boşuna dememişler :) Çok kısa bir sürede AutoCAD programını öğrenmeniz mümkün zaten bir kere temel attıktan sonra gerisi çok kolay emin olun.Bilişim Teknolojileri okumuş biri olarak tecrübelerime dayanarak konuşuyorum bu tar bu programlarda öenmli olan eğitim ve temeli kapmak.Zaten zaman içersinde öğrendiklerinizi denemeye çalışarak kendiniz geliştiriyorsunuz işte tam da bu noktada devreye 2 saatte Autocad öğren (tıkla-indir) giriyor.

 2 Saatte Autocad Öğren Eğitimi indir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder