30 Eylül 2011 Cuma

Solar Enerji Tasarrufu Yapın Para Kazanın

Solar Enerjisi 
             Güneş Enerjisi Kullanarak Tasarruf Etmek

        Evet saygı  değer ziyeretçiler bu yazıdan itibaren resmi dil kullanarak yazı yazmanın insanı sıktığı düşüncesine vararak işimi daha samimi bir dil kullanarak yürütme kararı aldım.Para kazanmanı tüm tollarını elimden geldiğince anlatıp insanları bilgilendireceğimi söylemiştim.Evet sözümde duruyorum.Aklınıza gelebilcek her türlü para kazanma sistemini anlatacağım içlerinde tavsiye ettiklerim olacak etmediklerim olacak uyardıklarım olacak.

                                                         Şimdi solar enerji tasarrufunun konu ile ne ilgisi var diyebilirsiniz fakat ben yalnış düşündüğünüz kanatindeyim keşke sitenin domanini başka türlü alsaydımda medya, siyeset, eğlence her türlü yazı yazabilseydim fakat zor görünüyor artık bu kadar yazı yazmışken.İŞte değişik bir bakış açıcı ile baktığımızda tasarruf etmekte para kazanmanın bir başka yolu öyle değil mi?
     
          Evinizin enerji giderine ne kadar para harcadığınızı düşündüğünüzde kazanç kaybı yaşadığınızı farketmişsinizdir.Sizin bir ya boyunca zahmetle kazandığınız para vergilerle birlikte uçup gitmiştir.Zor şartlar altında çalışmış biri olarak kazanılan paranın daha dokunamadan uçup gitmesinin ne acı geldiğini bilirim.
Kendimden örnek vermek gerekirse internet faturamı ödemekten nefret ediyorum.Nedenmi sadece faturanın vergi kısımlarına bakın Türkiye şartlarında kullandığımız bu internete dünyanın başka yerinde rastlayamazsınız.
Böyle bir interneti başka yerde yanı fiyata kakalamaya çalışın dayak yersiniz :)
         
           Konuya dönmek gerekirse yaranızı bir nebze de olsa hafifletmek için tasarruf etmek harika bir yöntemdir.Peki enerji giderlerinden tasarruf etsek harika olmaz mı? Düşük maliyete kurduğumuz bir solar enerji sistemi ile enerjimizi karşılasakta her ay yüklü faturalardan kurtulsak güzel olmaz mı ? Bence olur :)
O zaman Solar enerji kurma (tıkla-incele) rehberini bir deneyin.

Solar Enerji Sistemi Kitabı İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder