19 Eylül 2011 Pazartesi

XTicaret Tükçe Para Kazanma Platformu

Xticaret Üyeliği

             Xticaret Nedir? Nasıl Üye Olunur?

          Para kazanmanın  yolarını arayan ve internetten para kazanmak isteyenler neyi bilmelidir? Sanırım bun soruya çoğu kişi doğru cevap vermiştir. Tabiki internetin en çok tercih edilen para kazanma sistemi olan satış ortaklığını.Bakın sadece bu yöntemle para kazanırsınız demiyorum size ama en çok tercih edilen diyorum.Satış ortaklığı konusunda yazılarım ve derslerim tabiki olucak ama zamanla sitemizi takip ederseniz bu dersleri inceleme fırsatını bulabilirsiniz.
     
          Satış oraklığı en kısa hali internet üzerinden başkalarının ürünlerini pazarladığınız bir sistem.Peki satış ortaklığı denince tüm dünyada akla ilk gelen isim hangisidir? Sanırım birazcık ilgisi olan herkes bu soruyu da doğru cevaplamıştır tabiki clickbank.Clickbank 70 binden fazla ürünü ile dünyanın en büyük ürün havuzu.
Fkat ne yazıkki clickbank in tamemen ingilizce olması biz Türk halkını olumsuz etkiliyor.Peki neden kendi ürün havuzumuz olmasın.

            Bu noktada Xticaret devreye giriyor xticaret 2009 dan bu yana Türkiye de satış ortaklığıını sistemini başarı ile uygulayan ve Türkiye'nin clickbank'i olma yolunda dev adımlar ile ilerleyen bir şirket.

           Xticaret'e Naıl Üye Olurum   
       Xticaret sitesi tamamen türkçe olduğu için siteye nasıl üye olacağını 6 yaşındaki bir çocupa anlatır gibi anlatmak saçma olur diye düşünüyorum.Tek yapmanız gerekn üyelik için istenilen bilgileri doğru doldurmak.Fakat en önemlki nokta Xticaret sitesi sadece bir kereye mahsus olmak üzere 20 Tl lik bir ücret alır.Sadece bir kez bu ödemeyi gerçekleştirdikten sonra kazancınız kat ve kat olarak size geri döner.

Xticaret'e Buradan Üye Olun

1 yorum:

  1. Easily Increase Your ClickBank Traffic And Commissions

    Bannerizer makes it easy for you to promote ClickBank products with banners, simply go to Bannerizer, and grab the banner codes for your chosen ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator to promote all of the ClickBank products.

    YanıtlaSil