28 Ekim 2011 Cuma

Hotfile ile Para Kazanmada Seviye Atlamak

Hotfile ile Para Kazanma
          İnternetten Para kazanmanın yollarını arayan ziyaretçilerimiz için hotfile'a upload yaparak kazanma konusuna değinmiştik.Hotfile upload yaparak belki çok büyük olmayacak fakat bize bir hayli miktarda yardımı dokunacak parayı kazanabilceğimizi anlatmıştık.İlk adım olarak hotfile'a nasıl üye olabileceğimizi anlattım.

           Hotfile üye olmak belki upload yaparak para kazanmamız için başlangıçtır fakat biliyoruz ki bizi tatmin edicek paralar kazanbilmemiz için sadece üye olmak yeterli değildir eğer upload yaparak internetten para kazanmaya karalıysak daha fazla çalışmamıız gerekir.Hotfile üye olduktan sonra para kazanmamız için daha doğrusu kazanmaya başladığımız parayı katlamak için hotfile bize göstermiş olduğu seviyeleri geçmektir çünki geçtiğimiz her seviye indirme başına kazandığımız paranın artması demektir.

           Hotfile'da Seviye Atlamak için Neler Yapmalıyız? 

- Ben bu maddeyi piyasa analizi olarak adlandırabilirim.Peki nedir bu ? Yüklü olan dosyalarınızı sürekli takip etmek.Eğer az sayıda indirilen dosyalr yerine fazla sayıda indirilen dosylardan upload etmek.

- Örneğin bir filmi upload ettniz bu filmi bir çok farklı upload sitesine upload edip bu linklerin hepsini yayınlamak yerine sadece hotfile linklerinizi yayınlayarak hotfile indirilme oranını arttırmanız.

- Nadide eserler paylaşmak :) Bu şu demek oluyor ki kullanıcılara sizin linkinizde bulunmaz hint kumaşını buldurmalısınız sadece sizde olan bir dosyanın indirlme yüzde oldukça fazla olcaktır.

- Bu söylediğim madde sadece bunun için değil bütün işleriniz gerekli olan belkide en önemli madde.En azından basit kelimeler seviyesinde ingilizce bilmek.Videolu ingilizce dersleri (tıkla-incele) alarak inglizcenizi geliştirebilirsiniz.Dosyalarınızı dünya çapında platformarda paylaşarak inanılmaz indirilme yüzdelerine ulaşabilirsiniz.

         Hotfile'a upload yaparak para kazanmak için bu yöntemlerden faydalanabilirsiniz.BU yöntemler sayesinde hotfile da seviye atlayavilir ve iyi miktarlar kazanabilirsiniz.Hotfile ile para kazandığım paralar en azından haşlığımı karşılasın evimin giderini taşısın ben bunu ek iş olarak  yapmak istiyorum gereken emeği veririm diyorsanız Hotfile uzmanı (tıkla-incele) kitabını indirerek upload yaparak maksimum seviyede para kazanmanın püf noktalarını öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder