16 Ekim 2011 Pazar

Yazarak Para Kazanma Dersleri

Yazı Yazarak Para Kazanmak
                       Yazar olun para kazannın 

       Para-kazanmak genç yaşlı hepimizin ortak sorunlarından bir tanesi hatta sağluğımızdan sonraki en önemli çabalarımızdan biri diyebiliriz.Hoş dünyanın bir çok yerinde insanlar ufak kazançlar karşılığında sağlıklarını bile satıyorlar ama yapacak bir şey yok.

      Hayatmızın devammı için bir şekilde para kazanmaya mecburuz.Bunun bir çok yöntem denemişizdir bugüne kadar ama hep söylemek istediğim şey insan sevdiği işi yaparak para kazanırsa daha mutlu olur.Yazı yazmayı sevenler yeteneği olduğunu düşünenler bu yeteneğini geliştirerek hatırı sayılır kazançlar elde edebilirler.Yapmanız gereken en önemli şeylerden biri özgün olabilmek.Özgün olmak için de bu işi sevmek şart.

         Aslında kolay ama uzun vadeli bir iş diyebiliriz yazarak para kazanma işine çünki bir sitenin tanınıp yazıların takip edilmeye başlanması gerçekten zaman alıyor bunu bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum sizlere.Peki bir web sitesinde yazı yazarak nasıl para kazanbilirsiniz? Aslında yapmnız gereken yazılarınızı pazarlamak.Sizin yeteneğinize göre belki sitenizde satış ortaklığı (tıkla-incele) sistemini kullanarak para kazanabilirsiniz belki de sitenize binlerce ziyeretçi çekerek adsense (tıkla-incele)  kazancı sağlayabilirsiniz.
Hatta ve hatta yazılarınız iyi olduğu sürece bu işi iyi öğrendiğinizde siz medya yazarı bile olabilirsiniz.Yazı yazarak sağlayacağınız kazançlar gözünüze küçük görünmesin bu işten aylık 50.000 kazanan insanlar olduğunu unutmayın.Gerçek bir blog yazarı olmak için blog ajans (tıkla-incele) eğitim seti harika denebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder